Στο Αίγιο αυριο ο Διομήδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο Αίγιο αυριο ο Διομήδης

Για την 7η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 18.00 στο Αίγιο την τοπική ομάδα του Σεριφάτου. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Χρόνης και Αβράμης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα.

Ο Χρήστος Αργυρού δήλωσε για το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη: «Ξεκινήσαμε τη χρονιά άσχημα και νομίζω ότι φανήκαμε λίγο άτυχοι. Το γεγονός όμως ότι, όχι μόνο νικήσαμε στον προηγούμενο αγώνα, αλλά σπάσαμε και το αήττητο του φαβορί Δικέα, μας ανεβάζει τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Πάμε
τώρα στο Αίγιο να αντιμετωπίσουμε μια ιδιαίτερη ομάδα, δυνατοί, με στόχο πάντα τη νίκη και τους 2 βαθμούς. Δεν υποτιμούμε ποτέ τον αντίπαλο. Είμαστε καινούργια ομάδα και κάθε εβδομάδα με τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις βελτιωνόμαστε. Πρέπει την βελτίωσή μας να την εξαργυρώνουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Από την πλευρά του ο νεαρός παίχτης των Λύκων, Νηρέας Παπαχρήστος επεσήμανε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, αγωνιστική και ψυχολογική, μετά τη νίκη μας απέναντι στον Δικέα. Πιστεύω στο καλό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του Σεριφάτου και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί».

No comments