Θ. Πετρίδης: «Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον Πανελλήνιο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θ. Πετρίδης: «Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον Πανελλήνιο»

Του Γιάννη Παρασκευαΐδη

Για την δύσκολη αναμέτρηση του Σαββάτου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, μίλησε στο PAOK24 ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ, Θοδωρής Πετρίδης. Μεταξύ άλλων τόνισε πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή η συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, στάθηκε και στην στήριξη που έχει το τμήμα φέτος από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

"Συνεχίζουμε την προετοιμασία μετά την περασμένη εβδομάδα που υπήρξε η διακοπή του
πρωταθλήματος. Έχουμε ένα παιχνίδι τώρα στον Πανελλήνιο στην Κυψέλη, το οποίο πρέπει να προσέξουμε αρκετά. Θα είναι δύσκολος αγώνας, τόσο γιατί πέρυσι είχαμε κάνει ένα πολύ δυνατό στραβοπάτημα που κανείς δεν περίμενε, όσο γιατί ο Πανελλήνιος είναι μια νεανική ομάδα και αρκετά δουλεμένη. Έχει έναν προπονητή που διαβάζει πάντα σωστά τον αντίπαλο, παρόλα αυτά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα" σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε πως:

"Απουσίες δεν έχουμε πλην του Τάσου Τσαμουρίδη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ έχουν επιστρέψει οι διεθνείς παίκτες μας. Θεωρώ πως θα καταφέρουμε να φύγουμε με το διπλό, αλλά θέλει επαναλαμβάνω, μεγάλη προσοχή".

Ερωτηθείς για το φετινό πρωτάθλημα, σχολίασε πως: "Το πρωτάθλημα θα κυλήσει με ΠΑΟΚ, ΔΙΚΕΑ και Δούκα, έτσι νομίζω. Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια πεντάδα ομάδων που θα παλέψει για την 4η θέση. Εμείς θα πάμε μέχρι τέλος, θεωρώ πως θα είμαστε στον φετινό τελικό".

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στην στήριξη που έχει το τμήμα από τον κόσμο, όπου ανέφερε ότι: "Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με το Σεριφάτο που ήταν δύσκολη η ώρα του αγώνα, τότε οφείλω να πω, ότι η φετινή στήριξη είναι τεράστια. Μας έχει αφήσει με το στόμα ανοικτό η στήριξη του κόσμου και ελπίζουμε να φέρουμε και περισσότερους κοντά μας".

Πηγή: PAOK24

No comments