Β. Σκανδάλης: "Χωρίς άγχος στην Άρτα και θα δούμε τι θα βγει" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Β. Σκανδάλης: "Χωρίς άγχος στην Άρτα και θα δούμε τι θα βγει"

Αν και νεοφώτιστη η HONDA ΑΕΠ Πανόραμα έχει καταφέρει τις 3 πρώτες αγωνιστικές να έχει πάρει τρείς βαθμούς με ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ αύριο οι παίχτριες του Βασίλη Σκανδάλη, αγωνίζεται απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας που μετράει 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παίξει χωρίς άγχος, όπως δήλωσε ο προπονητής της. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σκανδάλη στο Greek Handball:

"Μετά από το "ρεκόρ" των τριών ισοπαλιών, έρχονται δύο πολύ δύσκολα στη συνέχεια παιχνίδια, αρχής γενομένης αυτο στην Αρτα, με μία πολύ
πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα. Εμείς πηγαίνουμε χωρίς άγχος, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, θα προσπαθήσουμε όπως κάθε φορά να βάλουμε κάποιους στόχους αγωνιστικούς και στο τέλος θα δούμε τι θα βγει. Εχουμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών αλλά νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας κι αυτο που δεν μας επέτρεψε να χαρούμε μία νίκη αν και φτάσαμε πολύ κοντά, είναι η έλλειψη σταθερότητας στο παιχνίδι και η έλλειψη εμπειριών. Συνεχίζουμε όμως τη δουλειά και πιστεύουμε ότι  ο χρόνος είναι υπέρ μας."

No comments