Πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ανάπτυξης στη Λαμία (φωτό, βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ανάπτυξης στη Λαμία (φωτό, βίντεο)

Τη Κυριακή 13/11/2016 στο κλειστό γήπεδο του Χαλκιοπουλειου στη Λαμία, διοργανώθηκε το 1ο επίσημο τουρνουά Χειροσφαίρισης ηλικιακών κατηγοριών Κεντρικής Ελλάδος για τη φετινή αγωνιστική χρονιά , υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε. και του εκπροσώπου της, Ομοσπονδιακού προπονητή για την περιοχή, Γιάννη Τσιάπα

Συμμετείχαν ομάδες από την Κεντρική Ελλάδα, στις κατηγορίες Προμινι , Μίνι , Παμπαιδες Β ‘ καθώς και Παμπαιδες Α’ Παγκορασίδες. Συγκεκριμένα πήραν μέρος οι ομάδες, Larissa Handball Club, Ευρυτος Βόλου, Κένταυρος Αγριάς Βόλου, και οι Αμφικτυονες Λαμίας που αξίζουν συγχαρητήρια για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση αυτού του τουρνουά .

Αναφορικά με την προσπάθεια αυτή ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής της Λάρισας κ.
Βασίλης Γκουράβας σημείωσε στην ΕΡΤ, πως «οι αγώνες αυτοί έγιναν στα πλαίσια τη ευρύτερης προσπάθειας να κινητοποιηθούν όσα πιο πολλά παιδιά μπορούμε, ώστε να έρθουν κοντά στον αθλητισμό , στο χάντμπολ που σαν άθλημα μπορεί να προσφέρει πέρα από την υγεία , τη καλή φυσική κατάσταση , την ευεξία , το ξεκούρασμα από το διάβασμα , την δημιουργική εκτόνωση , επίσης και το γερό σώμα , την ομαδικότητα , την κοινωνικότητα , το ήθος , και χαρακτηριστικά που πρέπει να πάρει από εμάς τους προπονητές και να τα ‘’ φέρει ‘’ μαζί του σε όλη του τη ζωή , ως προσωπικότητα».




No comments