Κύπελλο ΕΣΧΑ "Φώτης Μπάβας": Πρόκριση με καλή εμφάνιση για το Κερατσίνι - Δηλώσεις Ανταλή και Μπακαούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κύπελλο ΕΣΧΑ "Φώτης Μπάβας": Πρόκριση με καλή εμφάνιση για το Κερατσίνι - Δηλώσεις Ανταλή και Μπακαούκα

Στον επαναληπτικό αγώνα για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ε.Σ.Χ.Α που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Kερατσινίου ο τοπικός Ολυμπιακός παίζοντας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα εντυπωσιακά κέρδισε τον Τελαμώνα σαλαμίνας με 33-27 παίρνοντας και την πρόκριση για την επόμενη φάση, καλύπτοντας το σκορ 27-26 του πρώτου αγώνα, με το οποίο είχε επικρατήσει ο Τελαμώνας.

Ο αγώνας επισκιάστηκε από τους σοβαρούς τραυματισμούς των Πετράκου και Τσιούτα των
γηπεδούχων και οι ιατρικές εξετάσεις θα δείξουν και τον χρόνο που θα χρειαστεί για να επιστρέψουν στα γήπεδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 33-27
Πεντάλεπτα: 4-2,7-4,8-5,11-8,14-9,16-13(ημίχρονο) 17-17,21-18,25-19,29-21,33-23,33-27 (τελικό).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ( ΑΝΤΑΛΗΣ ) Ανδριώτης,Τσιούτας 1,Σαμαράς 12,Πετράκος 6,Κουλακάρης 3,Δαλέκος 5,Παντελάκης 1,Τσακίρης,Λοπαρνάκης 1,Ματθιάδης 2,Μπαρμπαράκης 2,Νικολαϊδης,Φωτόπουλος,Ντεμά,Τυμπάμπογλου,Τόμοβιτς.
ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΑΛΑΙΣΚΑΣ) Δίπλαρος 4, Βαγγαλάτης, Μπακαούκας 11, NDREU S, Τούλος 2, Γεωργακόπουλος 3, Μητσάκος, NDREU G, Μπάρμπας, Τσαπραλής, Παζάρογλου,Μπούτσης, Σκαρλάτος, Χιώτης 2, Εξαρχόπουλος, Βλάχος 5.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΣΥΡΕΠΙΣΙΟΣ – ΜΕΡΤΙΝΙΑΝ.
Δίλεπτα: 3 – 7. Πέναλτυ: 2/2 – 2/2

Δηλώσεις:
"Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα, απέναντι σε ένα αξιόμαχο Τελαμών. Όσον αφορά την πορεία μας στο Κύπελλο, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται και αυτό εξαρτάται και από τις κληρώσεις που θα έχουμε", υπογράμμισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού Κερατσινίου, Γιάννης Ανταλής.

Για το τι θα επιδιώξει να πετύχει η ομάδα του τη φετινή χρονιά ανέφερε: "Αρχικός μας σκοπός είναι να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Κρυφός πόθος είναι η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος, χωρίς βεβαίως να είναι αυτοσκοπός. Εάν δεν καταφέρουμε κάτι τέτοιο, τουλάχιστον να μείνουμε στην κατηγορία".

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τις μετεγγραφές που έγιναν είπε: "Υπάρχει ικανοποίηση για τις προσθήκες που έγιναν, όμως από αυτό το παιχνίδι χάσαμε 2 παίκτες που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Ειδικά εάν ο τραυματισμός του Τσιούτα αποδειχθεί ρήξη χιαστού, τότε θα μας στοιχίσει ακόμη περισσότερο".

Επιπλέον ο κ. Ανταλής μετέφερε και μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού Κερατσινίου: "Ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό μας για τη συνεχή παρουσία το στο γήπεδο, πάντα μας στηρίζει. Όμως καλό θα ήταν γενικότερα οι πολίτες του Κερατσινίου να έρθουν πιο κοντά στο χάντμπολ και τα παιδιά τους. Πρόκειται για ένα άθλημα δυναμικό και πάνω από όλα ομαδικό".

Ο ίντερ του Τελαμώνα και πρώην αρχηγός της ΑΕΚ, Χριστόφορος Μπακαούκας, ανέφερε μετά το ματς: "Εμείς βρισκόμαστε μία κατηγορία πιο κάτω και αγωνιστήκαμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, κοιτάζοντας πρωτίστως να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και παίζοντας πάνω από όλα για τον Τελαμώνα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Κερατσινίου, νίκησε δίκαια".

Για το στόχο του Τελαμώνα τη φετινή σεζόν ο Χριστόφορος Μπακαούκας τόνισε: "Στόχος μας καταρχήν είναι να χτίσουμε μία ομάδα που θα ανεβαίνει βήμα-βήμα τις επόμενες κατηγορίες".

Πηγή: sportactive.gr

No comments