Επιβεβαιώνει το GREEK HANDBALL ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιβεβαιώνει το GREEK HANDBALL ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος

Με το χαρακτηριστικό εκρηκτικό του ταπεραμέντο -θέλω να πιστεύω αυθόρμητα- ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, επιβεβαίωσε το άρθρο μας για το τάραφλεξ στο Κουκούλι, το οποίο για όσους μπήκαν στον κόπο να το διαβάσουν, προφανώς και αναφερόταν στη λειτουργία του ΔΣ της ΟΧΕ, ενω σε κανένα σημείο του δεν αναφέρθηκε ή έστω υπονοήθηκε, ότι ο τάπητας έχει ήδη αποξηλωθεί. Όπως φαίνεται παρακάτω μέσα από το δελτίο τύπου στο οποίο απέστειλε στα ΜΜΕ, ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, επιβεβαιώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την διαθεσιμότητα του δαπέδου για τις ανάγκες της Ομοσπονδίας, μετά την ειλημμένη απόφαση του ΠΕΑΚ για την αντικατάσταση του τάραφλεξ ιδιοκτησίας ΟΧΕ, αποκαλύπτοντας μάλιστα το γεγονός ότι η διοίκηση της ΟΧΕ ήταν γραπτώς ενήμερη για το γεγονός αυτό, κάτι που το άρθρο μας αγνοούσε.

Σε ότι αφορά την παράπλευρη ερμηνεία του άρθρου σχετικά με την συρίκνωση του αθλήματος στην Πάτρα, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, είναι αυτονόητο το ερώτημα της σκοπιμότητας
αλλαγής του συγκεκριμένου δαπέδου με ενα άλλο που θα κάνει την ίδια δουλειά. Οι εξελίξεις στην αντιμετώπιση του αθλήματος σε σχέση με τα υπόλοιπα, σε ότι αφορά την πρωτοκαθεδρία και των αριθμό ωρών προπόνησης, θα γίνουν γνωστές σύντομα, μετά το πέρας των εργασιών που θα αρχίσουν πολύ σύντομα, αφού η Volleyleague ξεκινά τον Οκτώβρη.

Ακολουθεί η δήλωση του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου:

«Γνωρίζω το γήπεδο στο Κουκούλι για 36 συναπτά έτη από το 1980 που πρώτο ασχολήθηκα με την χειροσφαίριση και όχι δια αλληλογραφίας ή πληροφόρησης δια μέσου άσχετων και κακόβουλων ανθρώπων με το άθλημα μας.

Το τάραφλεξ όπως μαρτυρούν και οι σημερινές φωτογραφίες είναι στην θέση του μαζί με το υπόστρωμα που δεν ανήκει στην ΟΧΕ, όπως το σχετικό άρθρο ισχυρίζεται. Έχω εμπιστοσύνη τόσο στο ΔΣ του ΠΕΑΚ Πάτρας που έχει  προγραμματίσει  όλες τις νόμιμες σχετικές ενέργειες για να αντικαταστήσει το τάραφλεξ   στο Κουκούλι με νέο δια της γ.γ.Α. για αποκλειστική χρήση των αθλημάτων χαντ-μπολ και βόλεϊ, όσο και στο ΔΣ της ΟΧΕ που έχει την αποκλειστική γνώση επί του θέματος  και ταυτόχρονα βοηθάει και στηρίζει το άθλημα μας στην πόλη μου, που περνά και αυτό με την σειρά μια «κρίση».

Επιτέλους ας πάψουν τα ψέματα και η διαστρέβλωση της αλήθειας από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κακό  στο άθλημα μας και γενικότερα στον αθλητισμό. Τέλος θέλω να ξανά τονίσω την εμπιστοσύνη μου προς το Δ.Σ. του ΠΕΑΚ που προσπαθεί στα γήπεδα δικαιοδοσίας του  να εντάξει όλα τα αθλήματα,  χωρίς να ξεχωρίζει ιδιαίτερα κάποιο από αυτά».    

No comments