Έπαιξαν χάντμπολ στη μνήμη του Δημήτρη Κούπα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έπαιξαν χάντμπολ στη μνήμη του Δημήτρη Κούπα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η διοργάνωση «Street Handball Δ. ΚΟΥΠΑΣ», που διοργάνωσε ο ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΑΣ, προς τιμή του πρόσφατα αδικοχαμένου προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Κούπα, εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν πάνω από 90 μικροί αθλητές από την Δ.Κ. Φιλώτα και τον Μ. Αλέξανδρο Φλώρινας.


Παρουσία της οικογένειας του αγαπητού σε όλους μας Δημήτρη, του Δημάρχου Αμυνταίου, Κώστα Θεοδωρίδη, των ομοσπονδιακών προπονητών Χάντμπολ Γυναικών, Τέλη Καζαντζίδη και Χρήστου Τζουβάρα, της Διοίκησης, των προπονητών και αθλητών του Συλλόγου, καθώς και φιλάθλων της περιοχής,  το
πάρκο της Αγ. Παρασκευής στον Φιλώτα, το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου, μετατράπηκε σε …γυμναστήριο και γέμισε με την παρουσία των παιδιών που αγωνίστηκαν, τιμώντας έτσι την προσφορά του Δ. Κούπα στο άθλημα του Χάντμπολ και στα αθλητικά δρώμενα τη περιοχής.

Από την μεριά της Διοίκησης του ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ, ο Πρόεδρος και μέλος της ΟΧΕ, Γιάννης Στρατάκης, δήλωσε ικανοποιημένος για την συμμετοχή των αθλητών και του φίλαθλου κόσμου, όχι όμως για αυτή των συλλόγων της ευρύτερης περιοχής και μίλησε, στην κάμερα του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, τόσο για την προετοιμασία της ομάδας Γυναικών του Φιλώτα ΠΑΣ, που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία Χάντμπολ, όσο και για τα προγραμματισμένα φιλικά προετοιμασίας και τουρνουά που θα διοργανώσει, πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή μεταλλείων και αναμνηστικών διπλωμάτων στους μικρούς αθλητές.

eperiskopio.blogspot.gr

No comments