Κρανάκης: "Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και κρύβει παγίδες" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κρανάκης: "Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και κρύβει παγίδες"

Από την Έδεσσα ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΑΣΕ Δουκα στο πρωτάθλημα της Handball Premier. Οι "μπλε" του Γιώργου Κρανάκη θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (24/09) στις 6 το απόγευμα τον Αερωπό και θέλουν να μπουν με το... δεξί.

Τα προβλήματα τραυματισμών σίγουρα "πονοκεφαλιάζουν" τον έμπειρο τεχνικό ο οποίο καλείται να βρει τις λύσεις προκειμένου η ομάδα του να μπορέσει να αποδράσει με το πρώτο εκτός έδρας ροζ φύλλο αγώνα.

Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Κρανάκης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το συγκρότημα της Έδεσσας
και μεταξύ άλλων επεσήμανε: "Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και κρύβει παγίδες. Παρά τις απουσίες που έχουμε καλούμαστε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα και να παλέψουμε για τους δύο βαθμούς ώστε να ξεκινήσουμε με νίκη τη φετινή χρονιά".

Η προετοιμασία του ΑΣΕΔ ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό κέντρο Δαΐς και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας αναχώρησε οδικώς για την Έδεσσα. Στη διάθεση του ο Γιώργος Κρανάκης δεν θα έχει τους τραυματίες, Γιώργο Τόμπρο, Δημήτρη Τζηρά και Ούρος Ζιβούλοβιτς.

Την αποστολή στην Έδεσσα απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Φραγκίσκος Ζαλώνης, Στάθης Ζαμπούνης, Γιώργος Μπάρμπας, Πάνος Αποστολίδης, Χρήστος Μυλωνάς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Γαρύφαλος Μπάγιος, Μάριος Μωραϊτης, Δημήτρης Μπραουδάκης, Ηλίας Κυρκίτσος, Νίκος Αντωνόπουλος, Ευτύχης Μανουσέλης, Κώστας Ντούνης, Ηλίας Βελαώρας και Σελίμ Νταρσουλάντ.

Πηγή ased.gr

No comments