Σημασία στη λεπτομέρεια για της υποδομές της ΧΑΝΘ (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σημασία στη λεπτομέρεια για της υποδομές της ΧΑΝΘ (βίντεο)

Στην ακαδημία Handball της ΧΑΝΘ κάθε λεπτομέρεια έχει την αξία της και κάθε εφόδιο αξιοποιείται ανάλογα. Η πιο πρόσφατη δράση ήταν η εργομετρική αξιολόγηση των αθλητών που στελεχώνουν τις ομάδες των παμπαίδων, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο κέντρο S.M.A.R.T. - PHYSIO.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών της ΧΑΝΘ, Γιώργος Βασιλειάδης, προσκάλεσε τα στελέχη της S.M.A.R.T. - PHYSIO, προκειμένου όλοι οι αθλητές να υποβληθούν σε έλεγχο αναφορικά με την αερόβια - αναερόβια ικανότητα, την αλτικότητα, τη δύναμη στο σουτ και την ταχύτητα. Παράλληλα, μέσα από τα προγράμματα της S.M.A.R.T. - PHYSIO, αναζητήθηκαν οι δείκτες σχετικά με τις πιθανότητες τραυματισμού για κάθε αθλητή. Στη
συνέχεια και με βάση τα αποτελέσματα των μετρήσεων, κάθε αθλητής θα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.

Η S.M.A.R.T. - PHYSIO (http://smartphysio.gr , Κ. Καραμανλή & Αιγάλεω 3) εξειδικεύεται στην ανάλυση της αθλητικής απόδοσης, στην εργομετρία και πρόληψη, καθώς και στη φυσικοθεραπεία. Διαθέτει υψηλής αξιοπιστίας εξοπλισμό για την εγκυρότερη προσέγγιση του κάθε ατόμου και απευθύνεται σε αθλητές, συλλόγους, αλλά και σε άτομα του γενικού πληθυσμού που πάσχουν από μυοσκελετικές κακώσεις.


No comments