Δημητρούλιας: "Πολύ ποιοτική η Χάουκαρ" - Ζωντανά τα παιχνίδια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Πολύ ποιοτική η Χάουκαρ" - Ζωντανά τα παιχνίδια

Για 8η χρονιά και 5η συνεχόμενη ο Διομήδης θα συμμετέχει στα Κύπελλα Ευρώπης. Στον 1ο γύρο του EHF Cup θα αντιμετωπίσει την Χάουκαρ με τους δύο αγώνες να πραγματοποιούνται στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας το Σάββατο και την Κυριακή στις 19:00. Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη μέσω του www.sportsonair.gr.

Η  σημερινή αναμέτρηση θα είναι η 30η στην Ευρώπη για τους Αργίτες που έχουν 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και 13 ήττες σε 29 ματς. Ο Διομήδης θα έχει δύο σοβαρές απουσίες στον πρώτο αγώνα, αφού οι αδερφοί Αργυρού βρίσκονται στην Κύπρο, καθώς αύριο απόγευμα ο Ιούλιος θα δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την εκλεκτή της καρδιάς του.

«Να φανούμε έξυπνοι…»

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαστε χαρούμενοι που για 5η συνεχόμενη χρονιά θα συμμετέχουμε στο EHF Cup. Η φετινή ομάδα είναι πλήρως ανανεωμένη, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστούν πολλές ώρες δουλειάς μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο και είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που επιμένουν οι παίκτες μου για να φτάσουν σε αυτό. Η αντίπαλός μας είναι μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα που προέρχεται από μια από τις καλύτερες σχολές χάντμπολ στον κόσμο. Τα παιχνίδια αυτά θα είναι για εμάς μια εξαιρετική εμπειρία και ένα σημαντικό εφόδιο για την προετοιμασία μας. Οι απουσίες των αδερφών Αργυρού (σ.σ. δεν θα αγωνιστούν στο πρώτο παιχνίδι) θα είναι σημαντικές και θα πρέπει να φανούμε έξυπνοι στην διαχείριση του αγώνα».

No comments