Γρηγορία Γκόλια: "Μάχη μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Νέας Ιωνίας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γρηγορία Γκόλια: "Μάχη μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Νέας Ιωνίας"

Η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας Handball του ΠΑΟΚ, Γρηγορία Γκόλια, μίλησε στο acpaok.gr για την προετοιμασία και τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν αλλά και για τη βαρύτητα που δίνεται στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες του τμήματος. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις της:

Για την προετοιμασία

"Είμαστε ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας. Όλα τα κορίτσια έχουν πολλή διάθεση και θέληση να δουλέψουν παρ' όλη την κούραση που αρχίζει να συσσωρεύεται από τις συνεχόμενες προπονήσεις είναι συγκεντρωμένες στο στόχο τους".

Για την ομάδα και τους στόχους της


"Η δυναμική της ομάδας μας είναι ανάλογη με πέρσι καθώς υπάρχουν μικρές αλλαγές στο ρόστερ. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση και των δύο τροπαίων, του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Σίγουρα τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν μία μάχη μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Νέας Ιωνίας και στις δύο διοργανώσεις. Εμείς ευχόμαστε όλες οι ομάδες να είναι δυνατές και ανταγωνιστικές γιατί αυτό έχει θετικό αντίκτυπο για το σύνολο του ελληνικού Handball".

Για τα τμήματα υποδομής

"Γίνεται από φέτος και μία ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στα τμήματα υποδομής. Συνεργαζόμαστε με την Έλλη Κουμιτσάρσκα πέρα από την πρώτη ομάδα και ότι αφορά τις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες.

Την γνωρίζω πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει το Handball και δουλεύει με πολύ μεγάλο ζήλο. Πιστεύω ότι η προσπάθειά μας θα αποφέρει καρπούς θέτοντας ισχυρές βάσεις στις ακαδημίες και φυσικά αναδεικνύοντας αθλήτριες που έχουν τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια και στην πρώτη ομάδα".

No comments