Ανεβαίνει η ΑΕΚ - Σοβαροί τραυματισμοί για τον ΑΣΕ Δούκα (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανεβαίνει η ΑΕΚ - Σοβαροί τραυματισμοί για τον ΑΣΕ Δούκα (βίντεο)

Σε ανοδική πορεία η ΑΕΚ που ύστερα από τη νίκη στη Νίκαια επί του Άρη Νικαίας. επικράτησε αυτή τη φορά με 23-20 του Δούκα στο Δαϊς.

Από την ΑΕΚ πολύ καλοί οι δύο τερματοφύλακες Συγγάρης και Αντωνιάδης, ενω ο Χόγκας που για μια ακόμα φορά ήταν πρώτος σκόρερ με 7 τέρματα, δείχνει ότι θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επιθετική λειτουργία της Ένωσης. Ο Κώστας Τούτσης βλέπει την ομάδα του σιγά σιγά να αποκτά την αγωνιστική ταυτότητα για την οποία μιλούσε από την αρχή της προετοιμασίας.

Από τον Δούκα διακρίθηκαν οι Μπάρμπας και Αραπακόπουλος, όμως αυτό που απασχολεί τον
Γιώργο Κρανάκη είναι οι σοβαρές απουσίες. Ο Τζηράς που τραυματίστηκε στους αγώνες της ανδρών στην Τυνησία και ο Τόμπρος που τραυματίστηκε στο γόνατο σε ανύποπτη φάση στο φιλικό με τον Διομήδη, θα εγχειριστούν πιθανότατα μεσα στην εβδομάδα και η επάνοδος τους εκτιμάται στους 4 μήνες περίπου. Σε αυτούς πρέπει να προστεθούν ο Νταρσουλάντ που θα απουσιάσει περίπου ενα μήνα με κάταγμα στο δάχτυλο του δεξιού χεριού, ο Μπραουδάκης του οποίου η κατάσταση για το αν θα εγχειριστεί θα εκτιμηθεί αύριο και ο Μωραΐτης που παρουσιάστηκε για την στρατιωτική του θητεία.





No comments