Φιλική νίκη του ΙΕΚ Ξυνή επί της ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φιλική νίκη του ΙΕΚ Ξυνή επί της ΑΕΚ

Στο κλειστό της Νέας Ιωνίας η ομάδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. επικράτησε 27-21 της ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση ενόψει της νέας σεζόν στην Handball Premier.  Οι γηπεδούχοι είχαν κορυφαίο και πρώτο σκόρερ τον Αλέξη Αλβανό με 7 γκολ, ενώ θετική παρουσία είχαν Κανδύλας και Λιόλιος.

Για την «Ένωση» αυτό ήταν το πρώτο της φιλικό και ξεχώρισαν ο τερματοφύλακας Αντωνιάδης που είχε 50% επεμβάσεις (8/16) στο πρώτο ημίχρονο και επιθετικά οι Γεωργιάδης, Άντρεγιτς και Χόγκας που πέτυχαν από 5 τέρματα. Ειδικότερα ο νεοαποκτηθείς Γάλλος Μάλικ Χόγκας έδειξε πως γνωρίζει καλά την θέση του δεξιού εξτρέμ, έχοντας καλή εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν το Σάββατο τους επόμενους φιλικούς τους αγώνες, ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.
απέναντι στον Πανελλήνιο στις 14:00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, ενώ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Δούκα στις 19:30 στο Δαϊς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Κώστας Τούτσης επεσήμανε: «Ήταν το πρώτο μας φιλικό. Όσο είχαμε δυνάμεις ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ο αντίπαλος ήταν φανερό πως είναι πιο έτοιμος. Εμείς έχουμε κάνει μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασία. Συνεχίζουμε την δουλειά, χτίζουμε μία ομάδα από την αρχή και σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να βρούμε χημεία και ρυθμό».

Ο τερματοφύλακας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. Τάσος Τσακνής είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας. Παίξαμε πιο ελεύθερα και πιο συγκεντρωμένα. Αυτά τα φιλικά είναι πάντα χρήσιμα».

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.- ΑΕΚ 27-21
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-2, 5-3, 7-5, 8-8, 14-11 (ημχ.), 16-14, 19-15, 22-16, 23-19, 25-21, 27-21
ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσιλιμπάρης, Τσακνής, Μανιουδάκης, Αλβανός 7, Κωστακίδης 3, Γκέρτσος 1, Κανδύλας 4, Παπαδιονυσίου 1, Αργυράκης, Κεδέρης 2, Χάλαρης 3, Καραμπουρνιώτης, Μελετάκος 4, Λιόλιος 2, Ξαγοράρης, Παπαδάκης, Κολοκοτρώνης.
ΑΕΚ (Κώστας Τούτσης): Αντωνιάδης, Συγγάρης, Νικολαϊδης 1, Πέρρος, Γεωργιάδης 5, Τσικογιαννόπουλος, Άντρεγιτς 5, Χόγκας 5, Αλικάκος, Χατσίκας 3, Καραστέργιος 1, Βαμβακάς 1, Κολιούλης, Μακρυγιάννης 1, Μπαλάσκας.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Φωκίτης, Κόκκινη: 45:17 Κανδύλας (τρία δίλεπτα), δίλεπτα: 9-7, πέναλτι: 2/4-2/2

No comments