Στη Μπούντβα για την πρόκριση απόψε ο Φίλιππος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Μπούντβα για την πρόκριση απόψε ο Φίλιππος

Στο Μαυροβούνιο δοκιμάζονται οι Βεροιώτες για το EHF Cup

Με παρακαταθήκη το 30-24 του πρώτου αγώνα στο Φιλίππειο της Βέροιας, ο Φίλιππος βρίσκεται στην Μπούντβα του Μαυροβουνίου για να αντιμετωπίσει την Μπουντβάνσκα. Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη καλείται να διαχειριστεί την διαφορά των έξι γκολ σε μία δύσκολη έδρα, ώστε να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του EHF Cup. Το θετικό για τον Φίλιππο είναι ότι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι -που ήταν τιμωρημένος- ο Μπάμπης Δομπρής θα αγωνιστεί κανονικά.

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολη είναι οι: Αρβανιτίδης, Νικολαϊδης, Ζλατάνος,
Μιχαηλίδης, Ράχιμιτς, Χαραλαμπίδης, Κόντης, Τριανταφυλλίδης, Μπουκοβίνας, Δραγκόλας, Κωστακίδης, Αποστολίδης, Γραμματικόπουλος, Δομπρής, Βραζάλιτσα, Παπαδόπουλος.

Πλήν του προπονητή της ομάδα Στέλιου Σεϊρεκίδη, την αποστολή συνοδεύουν ο πρόεδρος της επιτροπής χαντ-μπολ, Στέργιος Διαμάντης, το μέλος της επιτροπής, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και οι Παπαδόπουλος και Παζαράς, φροντιστής και φυσιοθεραπευτής, αντίστοιχα.

Ο αρχηγός του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος σημείωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Το πρώτο παιχνίδι μπορέσαμε και πήραμε 6 γκολ διάφορα με μια ομάδα που δεν γνωρίζαμε καλά. Αυτό είναι ένα θετικό βήμα για την επόμενη φάση, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε στην διαφορά αυτή. Παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα που στο γήπεδό της υπάρχει δυναμισμός, πάθος, ένταση και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που παίζουμε να μην πάμε στο ρυθμό τους και τους δώσουμε την ευκαιρία να πιστέψουν στην πρόκριση. Η ομάδα ταξίδεψε δύο μέρες νωρίτερα για να υπάρχει χρόνος ξεκούρασης και να εγκλιματιστούμε σε αυτό που θέλουμε»

Διαιτητές της συνάντησης είναι οι Ισραηλινοί Γιάρον Μπεν Νταν, Ασάφ Φαράν με παρατηρητή τον Βόσνιο Πέρο Μάριτς

No comments