Τελαμώνας: Μπακαούκας και επίσημα - Ξεκινούν οι ακαδημίες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τελαμώνας: Μπακαούκας και επίσημα - Ξεκινούν οι ακαδημίες

Την μεγάλη επιστροφή του Χριστόφορου Μπακαούκα ανακοίνωσε ο Τελαμώνας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Η επιστροφή του Χριστόφορου Μπακαούκα! Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον Χριστόφορο, στην γενέτειρά του και συγχρόνως στην ομάδα από όπου ξεκίνησε! Δε χρειάζονται συστάσεις, η εμπειρία, η προσωπικότητα, η ποιότητα και η στόφα ηγέτη που έχει θα αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας μας."

Ξεκίνημα για τις ακαδημίες

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις υποδομές του Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝ. Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τα παιδιά από 7 εως 15 ετών που θέλουν να ασχοληθούν με ενα συναρπαστικό άθλημα όπως το χάντμπολ να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις υποδομές του συλλόγου. Oι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα θα αρχίσουν την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016. Αναλυτικά:

"Οι Ακαδημίες του Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝ λειτουργούν σαν το πρώτο βήμα ένταξης στο μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό, όπου παιδιά ηλικίας 7 έως 15 ετών έρχονται σε πρώτη επαφή με το Handball.
Ένα άθλημα που έκανε τη Σαλαμίνα ευρύτερα γνωστή στο Ελληνικό Αθλητικό Στερέωμα.
Βασική μας επιδίωξη είναι να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να έρθουν κοντά στην οικογένεια του Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝ και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες με την βοήθεια έμπειρων προπονητών. Επειδή ο αθλητισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας μας μέσω του οποίου αναπτύσσονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδιώκουμε να καλλιεργήσουμε στα παιδιά την αξία του ευ αγωνίζεσθαι.
Αξίζει να σημιωθεί οτι οι ακαδημίες του Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝ έχουν βγάλει σπουδαίες παίκτες, όπως ο Νίκος Γραμματικός, ο Μπάμπης Αλαϊσκας, ο Χριστόφορος Μπακαούκας, ο Βαγγέλης Ρασπίτσος, ο Σωτήρης Καπετάνιος, ο Νίκος Διολέτης, ο Τάκης Βλάχος κ.α.
'Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Χαράλαμπο Αλαίσκα τηλ: 6944 656 711 η να αποστείλουν email: hctelamon@gmail.com 

No comments