Πρώτη για την ανανεωμένη ΑΕΚ στο Ίλιον - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτη για την ανανεωμένη ΑΕΚ στο Ίλιον

Ξεκίνησε την προετοιμασία της το τμήμα χάντμπολ σήμερα(17/08) στο Ίλιον. Παρών όλοι οι αθλητές και ο Χόγκας, εκτός απ’ τους Άντρεγιτς, Νικολαϊδη και Φίλιππα.

Χθες στο Δημοτικό Στάδιο του Ίλιον, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ. Ο Κώστας Τούτσης και ο έφορος της ομάδας, Γιώργος Τριανταφύλλου, καλωσόρισαν τους αθλητές της ομάδας και έδωσαν το σύνθημα λέγοντας χαρακτηριστικά, «Ενωμένοι, να οδηγήσουμε την ΑΕΚ όσο ψηλότερα γίνεται!».

Όλοι οι αθλητές έδωσαν το παρών, μαζί τους και ο Γάλλος νεοαποκτηθείς Χόγκας, που έφτασε χθες στην Αθήνα. Οι μοναδικοί απόντες ήταν ο
Άντρεγιτς που δεν έχει έρθει ακόμα στην χώρα μας, αλλά και οι Νικολαϊδη, Φίλιππας με τον τελευταίο να υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Σαν πρώτη προπόνηση ήταν αναμενόμενο, να υπήρχε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κάτι που θα συνεχιστεί σίγουρα για κάποιες μέρες ακόμα.

Να τονίσουμε ότι από πλευράς διοίκησης δεν υπήρξε κάποια παρουσία, αφού και δεν υπήρχε λόγος. Η διοίκηση με τους παίκτες είχαν συνάντηση χθες(16/08), στα γραφεία της Ερασιτεχνικής. Εκεί, που ο διοικητικός υπεύθυνος, Σταμάτης Παπασταμάτης μίλησε και καλωσόρισε τα νέα μέλη της ομάδας και τους πέρασε σαφέστατο μήνυμα, ότι θα βρίσκεται στο πλάι τους.

Πηγή aek1924.gr

No comments