Σημαντικές αλλαγές στα Βριλήσσια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σημαντικές αλλαγές στα Βριλήσσια

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το ρόστερ των Βριλησσίων. Η ομάδα των βορείων προαστίων θα είναι διαφορετική κατά το μεγαλύτερο μέρος της σε σχέση με τα τελευταία χρόνια καθώς αποχώρησαν σημαντικά στελέχη τα οποία όμως αντικαταστάθηκαν γρήγορα από ένα μείγμα έμπειρων αλλά και νεότερων αθλητών.

Στα Βριλήσσια δεν θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Τσικογιαννόπουλος, Λιάλιος, Σταύρου, Τσιβρανίδης, Κλεώπας, Γαλανάκης και Κότσιρας. Οι τέσσερις πρώτοι θα φορούν την ερχόμενη σεζόν τη φανέλα της Α.Ε.Κ. ενώ οι υπόλοιποι τρεις μετακόμισαν στον ΓΑΣ Καματερού. Επίσης ο Κώστας Κατσαρός δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του, αν και παρέμεινε στο ρόστερ, λόγω των στρατιωτικών υποχρεώσεών του.

Στην ομάδα παρέμειναν ο αρχηγός Βασίλης Νικολακόπουλος καθώς και οι Ηλίας Ντούσικος,
Ευθύμης Όρκας και Ιάκωβος Σομπιρακούλ. Επίσης παρέμεινε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Φλώρος ο οποίος δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί λεπτό την περσινή χρονιά λόγω σοβαρού τραυματισμού (ρήξη χιαστού). Ακόμα επέστρεψε, μετά από ένα χρόνο στον Ποσειδώνα Λουτρακίου, ο Κώστας Καμπούρης.

Σε αυτούς προστέθηκαν οι Κώστας Βασιλόπουλος, Ανδρέας Λέκκας, Άγγελος Χρόνης (Ο.Φ.Ν. Ιωνίας), Γιάννης Τσαγκούλης (Άρης Νίκαιας), Βασίλης Παπαϊωάννου (Ιωνικός Ν.Φ. – ήταν δανεικός στην Ασπίδα Ξάνθης), Χρήστος Φιλίππου, Φώτης Τζανιδάκης, Ηλίας Πάνου (Α.Σ.Ε.Δ.), Κώστας Πέρρος (Γ.Σ. Παπασιδέρης Κορωπί) και Χρήστος Μπούλιαρης (ελεύθερος). Εκτός από τους παραπάνω, ο Δημήτρης Καφφάτος θα έχει υπό τις οδηγίες του και τρεις νεαρούς από τις ακαδημίες της ομάδας. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Δουνάκη, Αντώνη Τωμαδάκη και Σωτήρη Πάλλη.

Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξουν μερικές προσθήκες ακόμα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων, η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος θα ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου.

Σε ότι αφορά τις ακαδημίες του Ε.Σ.Ν Βριλησσίων παρέμειναν οι προπονητές Γιώργος Δραγάζης και Ελμίνα Παπά ενώ επέστρεψε ο Σωτήρης Τοντόροβιτς. Παρελθόν αποτελούν οι κυρίες Μαίρη Ταράση και Βασιλεία Μακρόγλου καθώς και ο κύριος Σίνισα Πρόκιτς.

No comments