Συγγάρης: "Επιστρέφω πιο ώριμος" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συγγάρης: "Επιστρέφω πιο ώριμος"

Συμφωνία της ΑΕΚ με τον Θανάση Συγγάρη και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής επισημοποίησε την επιστροφή του στην ομάδα χάντμπολ. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Θανάση Συγγάρη. Μετά από δύο χρόνια όπου αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού σε Δούκα κα Ποσειδώνα, ο 25χρονος τερματοφύλακας επιστρέφει στην ΑΕΚ για να ενισχύσει τη νέα χρονιά το «κιτρινόμαυρο» τμήμα. Ο Συγγάρης είναι γεννημένος το 1991 και έχει ύψος 1.96μ. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα χάντμπολ και του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και διακρίσεις.»

Ο Θανάσης Συγγάρης με δηλώσεις του στο enwsi.gr μίλησε για την επιστροφή του στην ΑΕΚ και
δήλωσε πιο έτοιμος απο ποτέ για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων: «Νιώθω ότι επιστρέφω πιο ώριμος από όταν έφυγα. Είχα δύο χρονιές στα οποία πήρα πολλά παιχνίδια στα πόδια μου και βελτιώθηκα και ωρίμασα σαν παίκτης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ποσειδώνα και τους ανθρώπους του γιατί είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία παρόλες τις ατυχίες που αντιμετωπίσαμε στην διάρκεια της χρονιάς».

Αναφορικά με τους στόχους του με την ΑΕΚ, ο Συγγάρης δεν θέλησε να οριοθετήσει κάτι ωστόσο τόνισε πως η ομάδα πάντα θα διεκδικεί το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, όπως έκανε και όλα αυτά τα χρόνια: «Αυτή την στιγμή είναι πολύ νωρίς για να οριοθετήσουμε στόχους. Είχαμε μια νέα ομάδα και το σίγουρο είναι πως θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να έχουμε μια εξέλιξη σαν ομάδα. Η ΑΕΚ έχει μια βαριά κληρονομιά στο χάντμπολ, μέσα από τα τρόπαια αλλά και την πορεία που είχε τα τελευταία δέκα χρόνια και θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια».

No comments