Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές της HONDA Πανόραμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές της HONDA Πανόραμα

Με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός της HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ αφήνοντας ελάχιστες εκκρεμότητες. Η ομάδα έλαβε σημαντική ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό της για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και να παρουσιάσει ένα νεανικό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Στα νέα πρόσωπα που "έκλεισαν" τελευταία στιγμή συμπεριλαμβάνονται οι: Κωστοπούλου, Παύλου, Τσολοζίδου, Σημαιοφορίδου, Κούπα ενώ  ανανέωσαν οι Παπαβασιλείου, Ιωακειμίδου και στις νεάνιδες ήρθε η Αραμπατζή και επέστρεψε η Κένζη Τζιάτζιου.

Προηγουμένως είχαν ΄μεταγραφεί οι Λούρη, Σεβδίλη, Αμανατίδου, Λαζαρίδου, Ζυγούρα Ι.,
Αναγνωστοπούλου, Ιωαννίδου, ανανέωσαν οι Ποιμενίδου, Αθανασοπούλου, Λάμπρου, Γκάτζιου και επέστρεψαν οι Ζουμπουλίδου, Αλεξιάδου. Παράλληλα στις νεάνιδες ήρθαν οι Κρίτζαλη, Δημητρακοπούλου, Χαριτάκη, Συρράκου, ανανέωσαν οι Μανάβη, Νταντίρα και επέστρεψε η Χριστοδουλίδου.

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στις 21 Αυγούστου και ώρα 18.00 στο Ξενοδοχείο PANORAMA και την επομένη θα ξεκινήσει την προετοιμασία της. Η διοίκηση της HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ αποτιμά θετικά το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έγινε για την ενίσχυση του ρόστερ και συνεχίζει να παρακολουθεί τυχόν ανάγκες που θα προκύψουν.

No comments