Αρβανίτης: "Είναι σημαντικό στη ζωή να είσαι αυτός που γράφει ιστορία" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρβανίτης: "Είναι σημαντικό στη ζωή να είσαι αυτός που γράφει ιστορία"

Μετά από έντεκα χρόνια παρουσίας στην τεχνική ηγεσία του χάντμπολ της ΑΕΚ, ο Γιάννης Αρβανίτης δεν θα συνεχίσει στην «Ένωση».

Ο προπονητής αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο ευχαριστώντας του αθλητές του, που έγραψαν την «μάγκικη» δεκαετία στο χάντμπολ, ενώ ευχήθηκε στους νέους ανθρώπους που θα αναλάβουν το τμήμα να τα καταφέρουν εξίσου καλά.

«Πάντα έλεγα σε αυτά τα παιδιά ότι είναι σημαντικό στη ζωή να είσαι αυτός που γράφει ιστορία. Κι αυτοί με πίστεψαν. Έγραψαν τη «μαγκικη» δεκαετία του Χάντμπολ της ΑΕΚ. Τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Εύχομαι στους καινούργιους ανθρώπους του τμήματος να τα καταφέρουν εξ ίσου καλά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αρβανίτης.

Αλεπουδέας: «Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με …ωραίες αναμνήσεις»

Τις ωραίες αναμνήσεις κρατά από την θητεία του στο χάντμπολ της ΑΕΚ ο Στέλιος Αλεπουδέας.
Ο βοηθός του Γιάννη Αρβανίτη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είπε το δικό του αντίο, δίνοντας έμφαση στις ωραίες στιγμές που έζησε στην «Ένωση».

«Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με …ωραίες αναμνήσεις»! Άλλαξα λίγο τους στίχους αλλά θέλω να θυμάμαι τις πολλές ωραίες στιγμές που μοιράστηκα με τον Γιάννη ,τον Παύλο, τους αθλητές της ΑΕΚ και τον κόσμο της που δεν μας άφησε ποτέ μόνους. Καλή συνέχεια!», ήταν το μήνυμα του Αλεπουδέα.

Πηγή: enwsi.gr

No comments