ΕΣΧΑ: Πρωταθλητής παμπαίδων Β ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΣΧΑ: Πρωταθλητής παμπαίδων Β ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ

Κατέκτησε με 20 σερί νίκες το Παμπαίδων Β’, γράφοντας ιστορία

Τον τίτλο του πρωταθλητή στους Παμπαίδες Β΄ στην Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής κατέκτησε με 20 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ.
Ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου Μπάμπης Προδρομίδης είπε: «Η οργανωμένη δουλειά που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, στην ανάπτυξη, αλλά και το ταλέντο των παιδιών και των έμπειρων προπονητών μας, είναι οι βασικότεροι παράγοντες που οδηγούν στις πολλές επιτυχίες των υποδομών μας. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν κίνητρα που να κρατούν τα παιδιά μας στον αθλητισμό. Ο Σύλλογος μας είναι πρωτοπόρος και δίνει προοπτική στα παιδιά του να
πρωταγωνιστήσουν στην μεγάλη κατηγορία με την σιγουριά και την εγγύηση του μεγάλου εκπαιδευτικού ομίλου ΞΥΝΗ, καθώς επίσης και την δυνατότητα να συνδυάσουν τον αθλητισμό με την εκπαίδευση. Θέλω να συγχαρώ τους Παμπαίδες μας που κατέκτησαν το πρώτο τους πρωτάθλημα. Ελπίζω σε περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Εύχομαι να έχουν πάντα υγεία και οι γονείς τους κουράγιο, ώστε να τους στηρίζουν συνεχώς σε αυτό που τόσο αγαπούν»

No comments