Αρβανίτης : «Κλείνει ο κύκλος μου στην ΑΕΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρβανίτης : «Κλείνει ο κύκλος μου στην ΑΕΚ»

Ο πρωτομάστορας των επιτυχιών στο Χάντμπολ της Ένωση μιλά αποκλειστικά στο AEK LIVE για το μέλλον του τμήματος που γέμισε χαρά τους οπαδούς μας, όταν έτρωγαν πίκρες από άλλα αθλήματα. Τί λέει για την παραμονή του.

Είναι από τους δημιουργούς του τμήματος αφού βρίσκεται εκεί από την αρχή της ύπαρξης του. Όλες οι επιτυχίες του Χάντμπολ φέρουν την υπογραφή του. Περισσότερο όμως του πιστώνεται το γεγονός ότι κράτησε την ομάδα και τους παίκτες ενωμένους. Σε καιρούς χαλεπούς, όταν δεν υπήρχαν καθόλου οικονομικά στηρίγματα, ο Γιάννης Αρβανίτης έβαζε πάντα πλάτη μαζί με όλους τους «κιτρινόμαυρους. Η ομάδα κατάφερνε προσωρινά να ξεπερνά τα εμπόδια. Συνέχεια όμως νέα προβλήματα προέκυπταν, αφού οι υποσχέσεις τις περισσότερες φορές δεν τηρούνταν.

Πλέον το Χάντμπολ της ΑΕΚ έχει φτάσει σε ένα τέλμα. Για πρώτη φορά τη σεζόν που μας πέρασε η
ομάδα έδωσε μάχη για την παραμονή της. Οι μάγκες έδωσαν την ψυχή τους, έκαναν το χρέος τους και το τμήμα παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία.

Απαιτούνται όμως επανασχεδιασμός και καθαρές κουβέντες για να συνεχίσει ο Δικέφαλος την ύπαρξή του στο άθλημα. Όπως δηλώνει o Γιάννης Αρβανίτης στο AEK LIVE, κανείς από τους διοικούντες δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του.

Μπορεί να γίνει άραγε η ανατροπή, το τμήμα να αποκτήσει σωστές βάσεις και να παραμείνει ο πρωτομάστορας των επιτυχιών; Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Σοφιανό Κανταρίδη                                                          
Ένα σχόλιο για τη δύσκολη χρονιά που ολοκληρώθηκε… 

«Απίστευτα δύσκολη χρονιά κυρίως λόγω γηπεδικής έλλειψης .Δεν είχαμε γήπεδο να δουλέψουμε σωστά όπως έπρεπε να δουλέψουμε και δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε . Εντάξει υπήρξαν και οικονομικά προβλήματα αλλά η βασική αιτία της μη σωστής λειτουργίας ήτανε η έλλειψη γηπεδικού» .

Είχατε κάποια επικοινωνία με την διοίκηση. Η διοίκηση τι σας είπε για την επόμενη χρονιά που έρχεται;

«Μέχρι στιγμής δεν έχω, όχι . Όσον αφορά τη δική μου σχέση με τη διοίκηση πιθανότατα όλα είναι στο κενό . Το τι έχει κάνει η διοίκηση για το τμήμα δεν τον ξέρω δε γνωρίζω» .

Πιστεύετε ότι αξίζει να υπάρχει το τμήμα και να παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία ;

«Το τμήμα αξίζει να υπάρχει είναι δεδομένο . Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα . Τώρα  το να παλεύει για την παραμονή δε νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι εκεί . Θα έπρεπε δηλαδή το όνομα της Α.Ε.Κ να είναι στην προσπάθεια  πρωταθλήματος τίτλων και όχι παραμονής».

Τι πιστεύετε ότι χρειάζεται η ομάδα για να σταθεί με αξιοπρέπεια τη νέα χρονιά ;

«Για να σταθεί με αξιοπρέπεια η ομάδα του χρόνου στο δικό μου το μυαλό πρώτα  πρέπει πολύ άμεσα η διοίκηση να λύσει τα περυσινά θέματα,  να τελειώσει καλά η χρονιά  και να βρεθεί ένα γήπεδο που θα μπορεί  να στεγάσει τις προπονήσεις της, καταρχήν . Η η ομάδα πρέπει να δουλεύει σοβαρά και από εκεί και μετά τα υπόλοιπα χτίζονται . Αυτό για εμένα είναι σημαντικό πολύ πολύ άμεσα, για να αποκτήσει αξιοπιστία στην αγορά η Α.Ε.Κ. Αυτό  γίνεται τελειώνοντας καλά την  προηγούμενη χρονιά με τους αθλητές και με το τεχνικό επιτελείο ώστε να έχει ένα καλό πρόσωπο στην αγορά και να μπορεί να διεκδικήσει παίκτες και προπονητές . Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί από τους ελεύθερους παίκτες έχουν ήδη κλείσει . Θα είναι μία πολύ δύσκολη προσπάθεια για κάποιον που θα θέλει η ομάδα να διεκδικήσει πράγματα του χρόνου παρόλα αυτά όλα γίνονται αρκεί ξαναλέω να μπορέσει η Α.Ε.Κ να τελειώσει καλά τη χρονιά και να πείσει το χαντμπολικό κόσμο ότι υπήρξε μία μικρή αστοχία αλλά όλα τελειώνουν  καλά . Και βέβαια το γήπεδο αν δεν υπάρξει χώρος να στεγάσει της προπονήσεις σοβαρός και αξιοπρεπείς χώρος να μπορεί να δουλέψει ο προπονητής δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι» .

Τι θα θέλατε να πείτε στον κόσμο ; 

«Όσον αφορά τον κόσμο  για εμένα ήταν το έχω πει  επανειλημμένως  ότι ήταν ο όγδοος και ένατος παίκτης μέσα στο γήπεδο .Όλα αυτά τα χρόνια μας έδωσαν πολλές χαρές .Δώσαμε εμείς χαρές είχαμε βρει μια ισορροπία όμορφη περνάγαμε καλά και αυτό είναι σημαντικό».

Εσείς αν αλλάξουν αυτά τα δεδομένα θα θέλατε να μείνετε στην ομάδα ; 

«Πολύ πολύ δύσκολη ερώτηση . Έχουνε συμβεί πολλά την τελευταία χρονιά και μέσα στη διάρκεια του καλοκαιριού από τα οποία η αλήθεια είναι ότι έχω ψυχραθεί αρκετά. Το βλέπω πολύ δύσκολο να συνεχίσω στην Α.Ε.Κ.»

Πηγή  aek-live.gr

No comments