Ολα έτοιμα για το “Alexandroupolis Beach Handball Tournament 2016” - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολα έτοιμα για το “Alexandroupolis Beach Handball Tournament 2016”

Eβδομάδα γεμάτη χάντμπολ είναι αυτή που διανύουμε, με τα υψηλού επιπέδου τουρνουά παμπαίδων (Danaon Cup) και παγκορασίδων (Μενοίκιο Cup) τα οποία διεξάγονται σε Αργολίδα και Προσοτσάνη αντίστοιχα. Όλο οι δρόμοι όμως, για το θεαματικότερο άθλημα της άμμου το Beach Hadball οδηγούν στην Αλεξανδρούπολη.

Στην παραλία της Αγίας Παρασκευής Αλεξανδρούπολης θα διεξαχθεί το 3ο Κύπελλο Ελλάδος Beach Handball Ανδρών - Γυναικών, αλλά και το 3ο τουρνουά του 17ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball Ανδρών - Γυναικών.

Αυτή είναι η 5η διοργάνωση στην άμμο στον Ακριτικό Έβρο, η οποία χάρη στον Δημήτρη Χαραλαμπάκη και τους συνεργάτες του αναπτύσσεται με αλματώδης ρυθμούς. Φέτος για πρώτη
φορά θα υπάρχουν δύο γήπεδα καθώς συμμετέχουν συνολικά 20 ομάδες (12 ανδρών και 8 γυναικών) και είναι το τουρνουά με τις περισσότερες συμμετοχές από το εξωτερικό 5 ομάδες ανδρών και 3 γυναικών.

Ο Δημήτρης Χαραλαμπάκης δήλωσε αισιόδοξος για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά και υποσχέθηκε ακόμη περισσότερη ποιοτική αναβάθμιση, με πολλές παράλληλες δράσεις στις μελλοντικές διοργανώσεις.

Η Αλεξανδρούπολη πλέον με εμπειρία και ανθρώπινο δυναμικό που είναι αφοσιωμένο στο Handball και το Beach Handball και καθώς είναι μία πόλη με σύγχρονες υποδομές και καθώς διαθέτει οδική πρόσβαση από την Εγνατία Οδό, αεροδρόμιο και λιμάνι, πιστεύω πως είναι έτοιμη και πρέπει να διεκδικήσει μεγάλες διοργανώσεις στην άμμο.

Η Δέλτα τηλεόραση με 25 χρόνια εμπειρία και την εμβέλεια σήματος, καλύπτει τους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, ενώ εκπέμπει βαθιά στη Βουλγαρία όπου έχει ήδη αναπτυχθεί σημαντική Ελληνική εμπορική δραστηριότητα, καθώς και στην Τουρκία, αλλά και δορυφορικά μέσω ΟΤΕ TV, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 από τις 12:00 έως τις 19:00 θα καλύψει ζωντανά όλους τους αγώνες.

“Alexandroupolis Beach Handball Tournament 2016”


ΟΜΙΛΟΙ ΑΝΔΡΩΝ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ “ACROPOLIS” (GRE)
Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ (GRE)
Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ “NEMESIS” (GRE)
BHC GOTEBORG (SWE)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ “BEACHBOYS” (GRE)
Γ.Σ. ΔΡΑΜΑ 86 “SUMMER 04” (GRE)
BEACHBOYS JUNIOR (GRE)
BUL U-16 (BUL)

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ “GOLDEN WAVES” (GRE)
Α.Ε.Σ.Χ. ΠΥΛΑΙΑ “WATERPROOFS” (GRE)
EUROPEAN UNIVERSITY CYPRUS (CYP)
BHC STRUGA (FYROM)

ΟΜΙΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ “GOALBET” (GRE)
BHC STRUGA (FYROM)
ETAR 64 VELIKO TERNOVO (BUL)
PETROLINA LADIES (CYP)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Α.Ο.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (GRE)
Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (GRE)
ΕΛΛΑΣ Κ-16 (GRE)
BUL U-16 (BUL)

ΑΝΔΡΕΣ
Τρεις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, αγωνίζονται ένας προς όλους σε μονό γύρο. Η πρώτη ομάδα του κάθε ομίλου καθώς και η καλύτερη δεύτερη ομάδα, θα αποτελέσουν τα ζευγάρια των δυο ημιτελικών (μετά από κλήρωση) για τις θέσεις 1 – 4.

Οι δυο δεύτερες στην κατάταξη των ομίλων ομάδες θα αγωνισθούν για τις θέσεις 5 – 6.
Οι δυο καλύτερες (βαθμολογικά) τρίτες ομάδες στην κατάταξη των ομίλων θα αγωνιστούν για τις θέσεις 7 – 8. Η τρίτη ομάδα της τρίτης θέσης θα αγωνισθεί με την καλύτερη ομάδα της τέταρτης θέσης για τις θέσεις 9 – 10 και οι δυο εναπομείνασες ομάδες θα αγωνισθούν για τις θέσεις 11 – 12.

Στο θεσμό του κυπέλλου ανδρών, η πρώτη Ελληνική ομάδα του κάθε ομίλου και η καλύτερη δεύτερη των ομίλων θα αγωνιστούν μετά από κλήρωση σε δυο ημιτελικούς αγώνες. Η νικήτριες ομάδες θα αγωνισθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Δυο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων αγωνίζονται ένας προς όλους σε μονό γύρο.
Οι δυο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου παίζουν μεταξύ τους σε χιαστί αγώνες (1ος Α ομίλου με 2ο Β ομίλου και 1ος Β ομίλου με 2ο Α ομίλου). Οι νικήτριες παίζουν για τις θέσεις 1 – 2, και οι ηττημένες για τις θέσεις 3 – 4.

Οι τρίτες ομάδες στην κατάταξη των ομίλων θα αγωνιστούν για τις θέσεις 5 – 6.

Οι τέταρτες ομάδες στην κατάταξη των ομίλων θα αγωνιστούν για τις θέσεις 7 – 8.

Στο θεσμό του κυπέλλου γυναικών, οι τρεις Ελληνικές ομάδες (Α.Σ. Σπάρτακος, Α.Ο.Α. Καστοριά και Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης) θα αγωνισθούν σε όμιλο ένας προς όλους σε μονό γύρο και οι δυο πρώτες θα αγωνισθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.



No comments