Π. Χατζηιωάννου: "Το beach handball μπορεί να μας χαρίσει τεράστιες επιτυχίες" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Π. Χατζηιωάννου: "Το beach handball μπορεί να μας χαρίσει τεράστιες επιτυχίες"

Σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού handball παρακολούθησε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος beach handball EBT Finals 2016 που διεξάγεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Avant Garde στην Καρδία Θεσσαλονίκης. Το τουρνουά κορυφώνεται το απόγευμα της Κυριακής με την ανάδειξη των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, γυναικών και ανδρών.


Π. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Ο πρώην πρόεδρος της ΟΧΕ, Παντελής Χατζηιωάννου, δήλωσε “για άλλη μια φορά το επίπεδο του ΕΒΤ είναι πάρα πολύ υψηλό και αυτό οφείλεται στην άοκνη προσπάθεια των ανθρώπων που δούλεψαν σκληρά για τη διοργάνωση, η οποία διεξήχθη υπό άσχημες καιρικές συνθήκες. Είναι
σημαντικό ότι τα πάντα λειτούργησαν άψογα και νομίζω ότι αν και οι αθλητές έπαιξαν υπό βροχή μας χάρισαν όμορφες εικόνες εντός του αγωνιστικού χώρου σε ένα τουρνουά που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και το οποίο κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού έχουμε και την παρουσία των δύο ελληνικών ομάδων. Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν και εννοώ εκείνους που που ασχολούνται με το χάντμπολ ότι το beach handball μπορεί να μας χαρίσει τεράστιες επιτυχίες εάν υποστηριχθεί και βέβαια είναι κι αυτό που μπορεί να μας οδηγήσει σε Ολυμπιακούς Αγώνες με τεράστιες διακρίσεις για την Ελλάδα. Γι’ αυτό επιμένω πως πρέπει να στηριχθεί το άθλημα και ο καθένας από την πλευρά του να παλέψει για να δημιουργήσουμε νέους αθλητές, νέα γήπεδα, αφού η χώρα μας διαθέτει μεγάλης διάρκειας καλοκαίρι, αλλά και απέραντες ακτές τις οποίες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τους αδερφούς Μανάβη για την προσπάθεια που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια για την ανάπτυξη του beach handball¨.

Β. ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ: ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ
Ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας και Α’ αντιπρόεδρος της ΟΧΕ, Βασίλης Κρανιώτης, είπε “θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός. Ο καιρός δεν επέτρεψε στους αθλητές, αλλά και στον κόσμο να απολαύσουν τους αγώνες, αλλά οι επιτυχίες των ελληνικών ομάδων είναι το θετικό μήνυμα της διοργάνωσης. Πιστεύω ότι η Ομοσπονδία πρέπει να είναι πιο κοντά στο beach handball, γιατί η χώρα μας είναι μεσογειακή και μπορεί να πρωτοπορεί στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στα αθλήματα της άμμου”.


Κ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Χάντμπολ και μέλος του Δ.Σ. Κώστας Αλεξιάδης αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης, επισημαίνοντας ότι οι αδελφοί Μαναβή κατάφεραν για ακόμη μία φορά να αναδείξουν την Ελλάδα στο εξωτερικό, φιλοξενώντας στις πρότυπες εγκαταστάσεις του Avant Garde το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach handball. «Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες όλα κύλησαν ομαλά. Οι αθλητές ανταπέδωσαν την ελληνική ζεστή φιλοξενία με ένα πλούσιο αγωνιστικό θέαμα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί και οι δύο ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς. Αποδεικνύεται πως το beach handball είναι ένα αναπτυσσόμενο άθλημα που μπορεί να προσφέρει διακρίσεις στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν, αλλά και στους προπονητές τους», τόνισε ο κ. Αλεξιάδης.

No comments