Στη ΧΑΝΘ αύριο ο Διομήδης. Δημητρούλιας: "Η ΧΑΝΘ καίγεται για βαθμούς" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη ΧΑΝΘ αύριο ο Διομήδης. Δημητρούλιας: "Η ΧΑΝΘ καίγεται για βαθμούς"

Για την 20η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου (18.00) στη Θεσσαλονίκη την ΧΑΝΘ. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Νάσκος και Δελόγλου, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Αγγελίδη. Τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου, οι Λύκοι θέλουν να κρατήσουν το προβάδισμα των τριών βαθμών που έχουν στην πρώτη θέση, ώστε να φτάσουν πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας των Play Off.

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας είπε για το αυριανό παιχνίδι με την ΧΑΝΘ: «Αν κάποιος έλεγε το καλοκαίρι ότι θα διεκδικούσαμε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, μάλλον θα τον χαρακτήριζαν υπεραισιόδοξο. Τώρα όμως, εκεί που φτάσαμε, θα παλέψουμε
μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για να το καταφέρουμε και σίγουρα είναι στο χέρι μας. Έχουμε μπροστά μας τρία πολύ σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια, με πρώτο την ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, ομάδα με πολύ ταλέντο και που ταυτόχρονα «καίγεται» για βαθμούς. Είμαι βέβαιος ότι θα τα δώσουμε όλα, προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα και με καλή ψυχολογία να προχωρήσουμε για το μεγάλο ντέρμπυ του Σαββάτου. Είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ΧΑΝΘ».

O διεθνής πίβοτ Αδάμ Παπαδόπουλος δήλωσε: «Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι με την ομάδα της ΧΑΝΘ, η οποία δείχνει μαχητικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια και βάζει δύσκολα στον αντίπαλο. Από την άλλη εμείς κοιτάμε κατάματα τον αντίπαλο και πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε τους δύο βαθμούς ακόμα και με μισό γκολ, οι οποίοι θα μας κρατήσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα μας δώσουν καλή ψυχολογία, για να αντιμετωπίσουμε τον κυπελλούχο Ελλάδος Φίλιππο το ερχόμενο Σάββατο. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι».

Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ Λευτέρης Κρεμαστιώτης τόνισε: «Είναι ένα περίεργο ματς, έχουμε κάποια άτομα με τραυματισμό και υπάρχει μια μικρή κούραση. Σίγουρα ο αντίπαλος θα παίξει για να νικήσει γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε πολύ ώριμα, με καθαρό μυαλό για 60 λεπτά. Οφείλουμε να βγάλουμε πολύ πάθος σε επίθεση και άμυνα, όπως επίσης και περίσσεια ενέργεια για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

No comments