Γεωργιάδης: "Όλοι παίζουν, κάποιος κερδίζει, κάποιος χάνει" - Πηλαλίδης: "Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γεωργιάδης: "Όλοι παίζουν, κάποιος κερδίζει, κάποιος χάνει" - Πηλαλίδης: "Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση"

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αερωπό

Θόδωρος Πετρίδης (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Ξέραμε τα σημεία που έπρεπε να κάνουμε σωστά στην αμυντική μας λειτουργία. Στην επίθεση ήμασταν λίγο πιο βιαστικοί. Στο τέλος με 2-3 καλές άμυνες και γρήγορα γκολ πήραμε τη νίκη. Αναφορικά με κάποια πράγματα που γίνονται στο πρωτάθλημα θέλω να πω τα εξής: Αγωνίζομαι 11 χρόνια στην Α1 και δεν έχω το όνομα του παιδιού που μένει με το στόμα του κλειστό. Συνήθως είμαι ο πρώτος που θα πάω να μιλήσω σε διαιτητές, παρατηρητές. Όμως από κει και πέρα βλέπουμε κάποιες καταστάσεις που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε. Στο τέλος του πρωταθλήματος πέρσι είδαμε μία ελληνική διαιτησία να ξεφτιλίζεται πανελλαδικώς και διεθνώς από σωματεία που
φτιάχνανε βίντεο, βλέπουμε άλλες ομάδες να έρχονται να παίξουν εδώ και οι προπονητές τους να κάνουν ειρωνικά σχόλια για διεθνοποίηση διαιτητών και άλλα, βλέπουμε να βγαίνουν ανακοινώσεις άλλα σωματεία στο κύπελλο ότι αδικήθηκαν παρότι προκρίθηκαν. Σαν ΠΑΟΚ είμαστε πρώτα απ’ όλα εμείς υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα και δεν ρίχνουμε το φταίξιμο αλλού. Είμαστε μια χώρα που καταρρέουν τα πάντα και φυσικά ο αθλητισμός. Οι μόνοι που κρατάμε το ελληνικό χάντμπολ είμαστε εμείς οι αθλητές που αντιμετωπίζουμε ειρωνείες. Εμείς σήμερα κερδίσαμε και τους διαιτητές και από εδώ και πέρα αυτό θα κάνουμε θα κερδίζουμε και τους διαιτητές και θα είμαστε νικητές σε όλα τα παιχνίδια».

Παναγιώτης Αποστολίδης (πλέι μέικερ Αερωπού): «Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο. Προερχόμασταν από καλά αποτελέσματα. Στόχος είναι η εξάδα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη».

Γιάννης Πηλαλίδης (προπονητής Αερωπού): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Αν λέγαμε στην αρχή της χρονιάς ότι θα διεκδικούσαμε τη νίκη σε αυτό το ματς δεν θα το πιστεύαμε. Από τα Χριστούγεννα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ, βρίσκεται σε καλά χέρια».

Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Ήταν δύσκολη εβδομάδα, προερχόμασταν από αρνητικό αποτέλεσμα στο Άργος, ενώ είχαμε να διαχειριστούμε τραυματισμούς. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά βρήκαμε λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Δεν μου αρέσει η διαδικασία να κυνηγάμε φαντάσματα και από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα προσπάθησα να το αλλάξω, αλλά θεωρώ και εγώ ότι μετά τον περσινό τελικό με τον Διομήδη, έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό χάντμπολ μία κατάσταση που ο οποιοσδήποτε μπορεί να λέει, να θίγει, να προσβάλλει και δεν τρέχει τίποτα. Όλοι παίζουν, κάποιος κερδίζει, κάποιος χάνει. Το να βρίσκουμε συνέχεια δικαιολογίες για την διαιτησία είναι το μόνο εύκολο. Οι διαιτητές με τον Δούκα μας έπαιξαν και σήμερα, να δούμε το βίντεο. Πρέπει να έχουμε ένα μέτρο, αν δεν μπορούμε εμείς πρέπει να μας το βάλει κάποιος άλλος».

No comments