Σε νεκρό χρόνο πήρε τη νίκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε νεκρό χρόνο πήρε τη νίκη

Σε νεκρό χρόνο κρίθηκε το παιχνίδι στο Καματερό, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε του πρωτοπόρου Άρη Νικαίας με 20-19, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του νοτίου ομίλου της Α2 ανδρών, με την ομάδα του Παναγιώτη Μεσσήνη να είναι η μόνη που κατάφερε να κερδίσει τον Άρη Νικαίας μέχρι στιγμής και μάλιστα δυο φορές.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να εναλάσσονται στο σκορ από την αρχή του αγώνα, χωρίς όμως να μπορεί καμία από τις δυο να διατηρήσει μια διαφορά. Έτσι το σφύριγμα της κόρνας του πρώτου ημιχρόνου, βρήκε της δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στ΄ αποδυτήρια με σκορ 10-10.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ανάλογη εικόνα για να φτάσουμε στο 59' με τους παίχτες του Τάκη
Μελετάκου να έχουν το προβάδισμα με 18-19 και την κατοχή της μπάλας ύστερα από χαμένη επίθεση των γηπεδούχων. Σε εκείνο το σημείο δημιουργήθηκε μια αναταραχή, αφού η γραμματεία κάλεσε τους διαιτητές στο τραπέζι και τους ειδοποίησε ότι προηγουμένως είχε ζητηθεί τάιμ άουτ από τον πάγκο του Καματερού. Οι διαιτητές εφάρμοσαν τον κανονισμό και έδωσαν το τάιμ άουτ και την κατοχή στους παίχτες του Παναγιώτη Μεσσήνη, οι οποίοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ σε 19-19.

Στα τελευταία συναρπαστικά δευτερόλεπτα που απέμεναν. ο Άρης έχασε την επίθεση και οι παίχτες του Καματερού βρέθηκαν ξανά στην επίθεση, που κατέληξε σε ρίψη 9 μέτρων με το σφύριγμα της κόρνας. Ο Αμανατίδης πήρε τη μπάλα και εκτέλεσε τη ρίψη, με τη μπάλα να διαπερνά το τοίχος και να καταλήγει στα δίχτυα, κάνοντας το σκορ 20-19 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 20-19
5λεπτα  0-2, 5-3, 6-5, 8-6, 8-9, 10-10 (ημιχ) 12-11, 13-15, 16-16, 17-18, 18-18, 20-19 τελικό

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Παναγιώτης Μεσσήνης) : Κοτοπούλης, Γκεργκίνα, Κλείτσικας, Αμανατίδης 8, Μάγκος, Βαμβακούσης 3, Πιτέρος, Τοτο 7, Βορύλλας, Σημισακάκης, Συμεωνίδης, Καμπουράκης 1, Μπιτόπουλος 1, Σαραντόπουλος.

ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Παναγιώτης Μελετάκος): Κουρής, Αθανασίου, Τσαγκούλης 2, Δημητρόπουλος 2, Μουλιάτος, Μελετάκος 11, Μαλανδρένιας 1, Μπίλος, Χρηματόπουλος (τ/φ), Μπουλούμπασης, Γρηγοράκης 1, Τσάτσας 1, Μουρελάτος, Κρητικός, Γραμματικόπουλος 1, Καπετάνιος (τ/φ)
2ΛΕΠΤΑ:4-6
Κόκκινη: Αθανασίου στο 33:47 για επικ. παιχνίδι (δεν κρατήθηκε δελτίο)
ΡΙΨΕΙΣ 7Μ: 3/4-4/5
Διαιτητές: Τσάκωνας - Κουτσός

No comments