Μπασμαλής: "Να διορθώσουμε τα προβλήματα στην άμυνα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπασμαλής: "Να διορθώσουμε τα προβλήματα στην άμυνα"

Ο Γιάννης Μπασμαλής μίλησε για τον αγώνα κόντρα στους Λετονούς

Ολοκληρώθηκε η χθεσινή προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, η οποία μετά την ήττα από την Ουκρανία με 27-21 στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με την Λετονία την Τετάρτη (18:00) στο «Σπίτι του Χάντμπολ» για την 4η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017. Απόντες από την προπόνηση ήταν οι Γιώργος Μαστορογιάννης και Χρήστος Μυλωνάς.

Ο αρχηγός της Εθνικής δοκίμασε στην αρχή, αλλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις και θα κάνει και αύριο μία προσπάθεια στην τελευταία προπόνηση, ώστε να αποφασιστεί αν θα τεθεί στην διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Κρανάκη. Όσον αφορά τον 21χρονο περιφερειακό έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό και προστατεύτηκε.

Για τον αγώνα με τους Ουκρανούς, αλλά και για αυτόν που έπεται κόντρα στους Λετονούς μίλησε ο
περιφερειακός Γιάννης Μπασμαλής: «Απέναντι στην Ουκρανία είχαμε πολλά προβλήματα στην άμυνα, αφού δεχθήκαμε 17 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό κόντρα στην Λετονία. Είναι μια καλή ομάδα και το έχει δείξει μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια της στον όμιλο. Θα πρέπει να σταματήσουμε τον αριστερόχειρα τους (Κρίστοπανς) που είναι σπουδαίος παίκτης και κάνει την διαφορά. Θέλει ειδική αντιμετώπιση και λόγω των φυσικών προσόντων (2,15 μ.) που διαθέτει. Πρέπει να έχουμε ψυχραιμία και να μείνουμε κοντά στο σκορ αν θέλουμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

No comments