Αρβανίτης: «Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο» - Ψάχνει για Έλληνες η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρβανίτης: «Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο» - Ψάχνει για Έλληνες η ΑΕΚ

Αισιόδοξος για την θετική έκβαση στο θέμα του γηπέδου και σίγουρος ότι η ομάδα θα παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα στο μέλλον εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην «Ώρα των Σπορ» ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης. Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Ξεκινήσαμε ήδη δουλειά. Έχουμε ακόμα κάποια θέματα ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Η λύση που δόθηκε στο γηπεδικό είναι πολύ καλή και μπορούμε πλέον να δουλέψουμε όπως θέλουμε και να βγάλουμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα πιστεύω πως θα έχουμε καλύτερη συνολική εικόνα μέσα στο γήπεδο ενώ θα έχουν την δυνατότητα και οι αθλητές ειδικά οι νέοι να δουλέψουν περισσότερο, σύμφωνα με αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Αυτό που θέλουμε είναι να παρουσιάσουμε ένα σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε ακόμα για τον τίτλο».

Με δεδομένη πια την παραμονή του Γιάννη Αρβανίτη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και την
εμπιστοσύνη σε Γκάτφι-Πλεχ, η Ενωση κινείται με συγκεκριμένο πλάνο στην μεταγραφική αγορά. Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναζητά Ελληνες ελεύθερους στην αγορά για να «κλείσει» τα κενά της ομάδας για τον β” γύρο και τα πλέι οφ της Α1.

Πηγή: enwsi.gr


No comments