Τη νίκη το Κιλκίς τη διαφορά τερμάτων ο ΑΟΙ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τη νίκη το Κιλκίς τη διαφορά τερμάτων ο ΑΟΙ

Σπουδαίο παιχνίδι στο Κιλκίς, όπου ο τοπικός ΓΑΣ επικράτησε με 20-19 επί του ΑΟ Ιωαννίνων σε ενα παιχνίδι μεανατροπές, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν. Παρά τη νίκη η ομάδα του Κιλκίς σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΑΟΙ μειονεκτεί, αφού οι Γιαννιώτες είχαν επικρατήσει με 29-23 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να εναλάσσονται στο σκορ από την αρχή του αγώνα, χωρίς όμως να μπορεί καμία από τις δυο να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Έτσι το σφύριγμα της κόρνας του πρώτου ημιχρόνου, βρήκε της δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στ΄ αποδυτήρια με σκορ 7-7.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΑΟΙ, μπήκαν πολύ δυνατά και με τον τερματοφύλακα Μέλλο
να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, κατάφεραν να προηγηθούν στο 45' με 11-15. Όμως οι παίχτες του Στέλιου Σειρεκίδη δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στο γκολ στο 55' (17-18).

Τα τελευταία πέντε λεπτά ήταν συναρπαστικά, με το Κιλκίς να εκμεταλλεύεται αποτελεσματικά την επίθεση με παιχτη παραπάνω, καταφέρνοντας στο τέλος, με γκολ του Τοκατζόγλου, να πάρει μια σημαντική νίκη με 20-19 και να προσθέσει δυο πολύτιμους βαθμούς στη βαθμολογία του.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 20-19
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-3, 3-5, 5-5, 6-6, 7-7 (ημ), 9-10, 11-12, 11-15, 14-16, 17-18, 20-19 (τελ).
ΓΑΣ Κιλκίς: Ευ. Κόβλακας, Κ. Κολεσιώτης, Δημ. Παπαδόπουλος (7), Θ. Φυτανίδης, Εμ. Στρίκος (3), Αλ. Γιαβασίδης, Δ. Μπασιούκας, Α. Μαυρόπουλος, Χρ. Καραβασίλης (3), Α. Τοκατζόγλου (3), Α. Φαχουρίδης, Χρ. Μπαλάσκας, Χ. Τσιβιντζέλης, Σ. Ανασταδιάδης, Ε. Λασκάκης, Μ. Tasic (4).
Α.Ο. Ιωαννίνων (Κώστας Χαρίσης): Β. Μέλλος, Κ. Φωτιάδης, Σπ. Ζαμπαλάς (3), Κ. Λάκκας, Στ. Σίμος (1), Γ. Γεωργίου (6), Κ. Τζούκας, Γ. Σκανδάλης (4), Στ. Δούγιας, Δημ. Λιάτσος (5), Κ. Σήτας, Γ. Γότσης, Γ. Πανταζής, Αλ. Δήμου.

No comments