Στη δεύτερη θέση ο Έσπερος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη δεύτερη θέση ο Έσπερος

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον  Έσπερο Καλλιθέας ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας επί των Βριλησσίων με 18-21, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 ανδρών. Η νίκη αυτή φέρνει την ομάδα του Νίκου Τσαφαντάκη, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς μαζί με το Σεριφάτο, μόλις 2 πίσω από τον πρωτοπόρο Άρη Νικαίας που έχει 18.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά και για τις δύο ομάδες, οι οποίες έκαναν περίπου 3 λεπτά να βρουν δίχτυα ενώ οι επιθέσεις δεν ολοκληρώνονταν καν λόγω των συνεχόμενων λαθών. Κάπου εκεί ο Έσπερος άρχισε να βρίσκει σιγά-σιγά λύσεις και
να παίρνει ένα προβάδισμα 2 τερμάτων (3-5 στο 10′). Σε αυτό το σημείο ο παίχτες των Βριλησσίων αφυπνίστηκαν και με ένα σερί 4-0 προηγήθηκαν με 7-5. Αυτό ήταν το μοναδικό διάστημα που οι γηπεδούχοι «εμφανίστηκαν» στον αγωνιστικό χώρο αφού στη συνέχεια το σκηνικό άλλαξε εκ νέου, με τον Έσπερο να τρέχει ένα επιμέρους 1-7 και να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενος με 8-12.

Στο 2ο ημίχρονο τα Βριλήσσια προσπάθησαν με δυναμική άμυνα να γυρίσουν το παιχνίδι αλλά ότι έχτιζαν «πίσω» το χαλούσαν«μπροστά» με βιαστικές επιλογές και άστοχα τελειώματα. Ο Έσπερος από την άλλη παίζοντας απλά και χωρίς άγχος κατάφερνε να διατηρεί συνεχώς το προβάδισμα, το οποίο δεν έπεσε ποτέ κάτω από τα 2 τέρματα. Κάπως έτσι φτάσαμε στο τελικό 18-21 με τους Καλλιθεώτες να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς με το άκουσμα της κόρνας.

Για τους νικητές ξεχώρισαν ο εξαιρετικός τερματοφύλακας Χρήστος Μασουρίδης, ο έμπειρος αριστερός ενδιάμεσος Χρήστος Πριόβολος με 5 γκολ και ο πίβοτ Αμφιτρύων Αθανασιάδης με 8.
Για τους γηπεδούχους σε καλή μέρα βρέθηκαν οι τερματοφύλακες Τσιβρανίδης και Κότσιρας καθώς και οι Ντούσικος επιθετικά (8 γκολ) και Τσικογιαννόπουλος αμυντικά. Στα θετικάη συμμετοχή των εφήβων Δουνάκη και Καμπουρέλη με τον δεύτερο να πετυχαίνει πολύ ωραίο γκολ στο τέλος του αγώνα.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΕΣΠΕΡΟΣ 18-21
Πεντάλεπτα: 0-2, 3-5, 6-5, 7-8, 8-11, 8-12 (ημίχρονο), 9-13, 11-15, 13-16, 14-17, 14-19, 18-21 (τελικό).

ΕΣΝ Βριλήσσια (Ν.Εργαζάκης): Τσικογιαννόπουλος 3, Ντούσικος 8, Όρκας 2, Κάτρης, Καμπουρέλης 1, Δουνάκης, Κότσιρας (τφ), Νικολακόπουλος 3, Κλεώπας, Ράμμος, Κατσαρός, Γαλανάκης, Τσιβρανίδης (τφ), Σομπιρακούλ 1, Τσολακίδης, Σταύρου.

Έσπερος Καλλιθέας (Ν. Τσαφαντάκης): Σεϊντής, Γραμματικόπουλος, Παπαδημητρίου, Πανταζής 2, Μπακαβέλος 1, Καραμαγκέλας 3, Μπαγιάς, Μασουρίδης (τφ), Φωτόπουλος (τφ), Χάρος-Μπέης, Πριόβολος 5, Καυκούλας, Ψαρρός 2, Αθανασιάδης 8.

Δίλεπτα: 3-4. Κόκκινη: Καραμαγκέλας (για επικίνδυνο παιχνίδι).
Πέναλτι: 4/6 – 0/1. Διαιτητές: Μερτινιάν –Καρατζίνας.

Πηγή vrilissianews.gr

No comments