Γιορτή μίνι στην Άνοιξη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιορτή μίνι στην Άνοιξη

Γεμάτο χάντμπολ, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και παιδικά χαμόγελα, το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά ΜΙΝΙ Χάντμπολ, που διοργάνωσε το τμήμα Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης υπό την αιγίδα της ΕΑΠ/ΟΧΕ, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Άνοιξης.

Πρωταγωνιστές στο εορταστικό τουρνουά της κατηγορίας ΜΙΝΙ των αναπτυξιακών τμημάτων χάντμπολ, ήταν οι μικροί αθλητές των ομάδων του Α.Ο Άνοιξης, ΑΠΕΣ Καπανδριτίου, ΔΑΣ Ζεφυρίου, ΕΣΝ Βριλησσίων, Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων και Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, που τα «έδωσαν όλα» σε αγωνιστικό επίπεδο, διασκέδασαν και χάρηκαν το παιχνίδι, απολαμβάνοντας στο τέλος το χριστουγεννιάτικο μπουφέ.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, που νίκησε στο μεγάλο τελικό με 14-
10 την ΕΣΝ Βριλησσίων και κατέκτησε το κύπελο. Στο μικρό τελικό του τουρνουά, την τρίτη θέση κατέκτησε ο Α.Ο Άνοιξης, επικρατώντας του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου με 13-10, ενώ στον αγώνα κατάταξης, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας κατέλαβε την 5η θέση, κερδίζοντας τη νεοφώτιστη ομάδα του ΔΑΣ Ζεφυρίου με 16-8.

Αποτελέσματα αγώνων:

Α΄ όμιλος:
ΕΣΝ Βριλησσίων – Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας 13-11
Α.Ο Άνοιξης – Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας 18-17
Α.Ο Άνοιξης – ΕΣΝ Βριλησσίων 13-14

Β΄ όμιλος:
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων – Καπανδρίτι 20-6
ΔΑΣ Ζεφυρίου – ΑΠΕΣ Καπανδριτίου 11-12
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων – ΔΑΣ Ζεφυρίου 13-6

Ημιτελικοί :
ΕΣΝ Βριλησσίων – ΑΠΕΣ Καπανδριτίου 20-8
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων – Α.Ο Άνοιξης 15-12

Κατάταξη :
Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας – Ζεφύρι 16-8

Μικρός τελικός:
Α.Ο Άνοιξης – ΑΠΕΣ Καπανδριτίου 13-10

Μεγάλος τελικός:
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων-Βριλήσσια 14-10

Όλοι οι αθλητές καταχειροκροτήθηκαν από μικρούς και μεγάλους για την προσπάθεια και την άψογη συμπεριφορά τους, η συνεργασία των προπονητών των ομάδων ήταν υποδειγματική, ενώ η συνεισφορά των εθελοντών του Α.Ο Άνοιξης στη διοργάνωση στάθηκε πολύτιμη.

Η διοίκηση του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ αλλά και όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στο τουρνουά, «δίδαξαν» στα μικρά παιδιά, εκτός από τα αγωνιστικά μυστικά του χάντμπολ, την κοινωνική διάσταση του αθλητισμού, την αλληλεγγύη και την εθελοντική προσφορά, που εκφράστηκαν με τη συγκέντρωση τροφίμων για την κοινωνική κουζίνα της ενορίας της Ροδόπολης του Δήμου Διονύσου και την κοινωνική κουζίνα «ο Άλλος Άνθρωπος».

Την απονομή του κυπέλου στη νικήτρια ομάδα του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων έκανε η Δημοτική Σύμβουλος Διονύσου και Γενική Αρχηγός Παγκορασίδων του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, Κατερίνα Αυγέρη, στον «ασημένιο» ΕΣΝ Βριλησσίων, ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, Μάριος Λουκάτος και στη «χάλκινη» ομάδα του Α.Ο Άνοιξης, ο Γενικός Αρχηγός Μίνι του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, Γιάννης Γικουρές. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Ομοσπονδιακός προπονητής ανάπτυξης της ΟΧΕ και προπονητής του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, Κώστας Κότσιρας, ενώ όλα τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικά συμμετοχής.

Ευγενικοί Χορηγοί του Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά ΜΙΝΙ Χάντμπολ: Ο όμιλος «ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ», το «HYALURON», ο φούρνος «ΚΑΡΡΑΣ», τα ντονατς «NANOU» και η εφημερίδα «ΒΟΡΕΙΝΗ».

No comments