Ποινές αθλητικής δικαιοσύνης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ποινές αθλητικής δικαιοσύνης

Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:

1α) Συνοδό Σωματείου «Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» Γεώργιο Μυλωνά, την ποινή αποκλεισμού των πενήντα (50) ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
β) Αθλήτρια Σωματείου «Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2006» Αικατερίνη Τσιομίδου, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
2) Προπονητή Σωματείου «Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» Δημήτρη Μανίκη, την ποινή αποκλεισμού των δύο
(2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
3) Αθλητή Σωματείου «Π.Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ» Φώτιο Ζέκιο, την ποινή αποκλεισμού των πέντε (5) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
4)Αθλητή Σωματείου «Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ» Κωνσταντίνο Γουγλίδη, την ποινή αποκλεισμού της μιας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

5) Αθλήτρια Σωματείου «Π.Α.Ο.Κ.» Ελισάβετ Μαστάκα, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
6) Αθλητή Σωματείου «Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» Ιωάννη Χριστοδούλου, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
7) Αθλητή Σωματείου «Α.Ε.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ» Θεόδωρος Σιακής, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
8)Αθλητή Σωματείου «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» Αναστάσιο Βρεττό, την ποινή αποκλεισμού των τριών (3) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
9) Αθλητή Σωματείου «Α.Ο. ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ» Παναγιώτη Μίχο, την ποινή αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
10α) Αθλητή Σωματείου «Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» Νικόλαο Μπάρμπα, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
β) Αθλητή Σωματείου «Α.Π.Σ. ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ» Χρήστο Σκέτζο, την ποινή αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

No comments