Ημερίδα για τα προγράμματα BE ACTIVE και Erasmus+ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ημερίδα για τα προγράμματα BE ACTIVE και Erasmus+

Ημερίδα για το BE ACTIVE 2015, 2016 και το Erasmus+ στην ΓΓΑ με ειδική μνεία στο χάντμπολ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ημερίδας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BE ACTIVE που πραγματοποιήθηκε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, παρουσία του γγΑ Ιούλιου Συναδινού και με επίσημη προσκεκλημένη την Florence Mondin. Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έκανε την αποτίμηση της φετινής χρονιάς, δίνοντας
συγχαρητήρια στην ελληνική πλευρά για τις πολλές δράσεις που πραγματοποίησε, παρότι ο χρόνος προετοιμασίας ήταν περιορισμένος.

Συγκεκριμένα στάθηκε στην κοινωνική διάσταση (Κοινωνική Κουζίνα, κοινωνικό φαρμακείο, συλλογή ρούχων κ.α.) των δράσεων, οι οποίες αναδείχθηκαν μέσα από τις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος που προχώρησε ένα βήμα πιο μπροστά. Στη συνέχεια η Florence Mondin παρουσίασε τους βασικούς άξονες για το BE ACTIVE 2016, ενώ έκανε μια άκρως ενδιαφέρουσα ενημέρωση για το Erasmus+, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης δράσεων- εκδηλώσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης (στη φωτογραφία μαζί με τον γγΑ Ιούλιο Συναδινό, την Florence Mondin και τον συντονιστή του προγράμματος στην Ελλάδα, Διονύση Καρακάση).

No comments