Αρβανίτης: "Η ΑΕΚ είναι υπό διωγμό. Αποχωρώ" - Μπακαούκας: "Την ΑΕΚ και την αγαπήσαμε πολύ, αλλά η ΑΕΚ δεν μας αγάπησε" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρβανίτης: "Η ΑΕΚ είναι υπό διωγμό. Αποχωρώ" - Μπακαούκας: "Την ΑΕΚ και την αγαπήσαμε πολύ, αλλά η ΑΕΚ δεν μας αγάπησε"

Ο τεχνικός της Ένωσης, Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: «Είχα θέσει την παραίτηση μου μετά τον αγώνα με τον Δούκα, η διοίκηση μου ζήτησε να μείνω μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας το 2015 και να μιλήσουμε πάλι. Κατά 99% αποχωρώ. Θα αλλάξει η απόφαση μου μόνο αν οι συνθήκες δουλειάς αλλάξουν… χθες.

Η ΑΕΚ έγινε μεγάλη επειδή δουλεύαμε καθημερινά. Αυτό από πέρσι τον Φεβρουάριο σταμάτησε να συμβαίνει. Μας πέταξαν από το Μενίδι με πολιτική παρέμβαση, δεν έχουμε σταθερό γήπεδο για προπόνηση, μία στο ΟΑΚΑ, μία στο
«Σπύρου Λούη» με άλλα διαφορές στα δάπεδα. Παίζουμε σε άλλο γήπεδο (κλειστό Βύρωνα) από αυτό που προπονούμαστε και μάλιστα συχνά σε ώρες ακατάλληλες (13:30) για να κάνεις πρωταθλητισμό, που είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.
Ζούμε σε μία χώρα που χτίζονται κλειστά που χωράνε μόνο μπάσκετ και μάλιστα από τον Σχολικό Οργανισμό με το άθλημα του χάντμπολ να είναι βασικό μάθημα. Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Η ΑΕΚ είναι υπό διωγμό. Αποχωρώ γιατί νιώθω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω υπό αυτές τις συνθήκες την ομάδα. Τα ίδια θα έλεγα σήμερα ακόμα και αν κερδίζαμε».

Χριστόφορος Μπακαούκας (αρχηγός ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στον Διομήδη, κέρδισε δίκαια. Χτίσαμε από το μηδέν την ΑΕΚ και την αγαπήσαμε πολύ, αλλά η ΑΕΚ δεν μας αγάπησε. Ίσως και να μην καταφέραμε να την πείσουμε ότι αυτό το τμήμα μπορεί να δώσει χαρές στον κόσμο της ομάδας. Είμαι πολύ στενοχωρημένος, βλέπω σιγά σιγά το όνειρο να σβήνει. Μόνο αν θέλει μπορεί να διαλυθεί αυτό το τμήμα. Έχουμε περάσει πολλά με τον Γιάννη, είμαι σίγουρος ότι θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν οι συνθήκες. Θα του πουν ψέματα για να τον μεταπείσουν. Εύχομαι κάποιοι να βρεθούν να μας βοηθήσουν».

No comments