Ο Χριστόφορος Μπακαούκας σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και στο τμήμα υπάρχει έντονος προβληματισμός για την αγωνιστική εικόνα. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή, που ο προπονητής της ομάδας -επί 11 σερί χρόνια- Γιάννης Αρβανίτης έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης.

Ο αρχηγός και παίκτης- σύμβολο της ομάδας χάντμπολ, Χριστόφορος Μπακαούκας μίλησε στο sport-fm.gr για την κατάσταση που επικρατεί στην «Ένωση» και όπως πάντα τα είπε έξω από τα δόντια.

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανελλήνιο
«Δύσκολο παιχνίδι, ειδικά μετά την ήττα από τον Δούκα. Ο αγώνας είναι ζωής και θανάτου, πρέπει να τον κερδίσουμε οπωσδήποτε, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πλην της νίκης».

Για το τι φταίει στη φετινή ΑΕΚ

«Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν μία οικογένεια, υπήρχαν 4-5 σημαντικοί κρίκοι στην ομάδα. Αθλητές με εμπειρία και αγάπη για την ΑΕΚ και προσπαθούσαμε να περάσουμε στους νεότερους την σωστή νοοτροπία, την πειθαρχία και γενικά την φιλοσοφία της ΑΕΚ.
Φέτος είναι διαφορετικά. Από τους παλιούς έμεινα μόνο εγώ. Πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Κάποιοι μπορούν και κάποιοι δεν μπορούν. Αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια, έτσι είναι στον αθλητισμό, αυτά δεν κρύβονται».

Για το γηπεδικό
«Είναι πρόβλημα, αλλά το είχαμε και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για την ΑΕΚ το γήπεδο. Και στο οικονομικό δόξα τον θεό είμαστε καλά. Το πρόβλημα είναι ομαδικό, δεν έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει πάντα πρωταθλητισμό. Εγώ θα είμαι εδώ και θα στηρίζω όσο μπορώ μέχρι να τελειώσω την καριέρα μου. Δεν το βλέπουν όλοι έτσι».

Για την παραίτηση του Γιάννη Αρβανίτη
«Το πρόβλημα δεν είναι ο Γιάννης, εμείς οι παίκτες φταίμε, δεν είναι θέμα του προπονητή.
Η αποχώρηση του δεν θα αλλάξει τίποτα, είναι θέμα νοοτροπίας. Πόσο το αγαπάει ο καθένας. Κάποιοι δεν το κάνουν ούτε για χόμπι…»

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

No comments