Σπουδαίο επίτευγμα για τον Πετρίδη - Μπουκοβίνας: «Έτσι κερδίσαμε!» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σπουδαίο επίτευγμα για τον Πετρίδη - Μπουκοβίνας: «Έτσι κερδίσαμε!»

Τις 250 συμμετοχές στην Handball Premier συμπλήρωσε ο αρχηγός του τμήματος χάντμπολ, Θοδωρής Πετρίδης στον σημερινό αγώνα με τον Ποσειδώνα στο Λουτράκι. Για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα βραβεύσει τον αρχηγό της, στον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη με τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ στη Μίκρα 3 (18:00).

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης απέναντι στον Ποσειδώνα, ο Πέτρος Mπουκοβίνας, μίλησε στο PAOK24 και τον Δημήτρη Τσίτση, αναλύοντας τους παράγοντες που έδωσαν τη νίκη στο Δικέφαλο

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ανέφερε αρχικά:


« Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ποσειδώνας ήταν αήττητος στην έδρα του μέχρι σήμερα. Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Εμείς παίξαμε πολύ καλή άμυνα, αλλά δεν είχαμε τις κατάλληλες επιλογές στην επίθεση.

Έτσι δώσαμε την ευκαιρία στον Ποσειδώνα να μας ακολουθεί στο σκορ και δεν μπορέσαμε να ξεφύγουμε στον αγώνα. Ωστόσο, στο τελευταίο 5λεπτο είχαμε «καθαρό» μυαλό, βγάλαμε καλές άμυνες και τελειώσαμε το παιχνίδι όταν έπρεπε».

Για την ατομική του απόδοση: « Όταν βοηθάει η άμυνα, βγαίνουν και τα σουτ. Είναι καθαρά θέμα ομαδικής δουλειάς. Οι συμπαίκτες μου κάνουν πολύ καλή δουλειά και έτσι και εγώ μπορώ να έχω καλή απόδοση στο τέρμα».

No comments