Τούτσης: "Ο ΠΑΟΚ ήθελε περισσότερο το ματς" - Σανίκης: "Ήμασταν κουρασμένοι" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τούτσης: "Ο ΠΑΟΚ ήθελε περισσότερο το ματς" - Σανίκης: "Ήμασταν κουρασμένοι"

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του του Φιλίππου Κώστας Τούτσης ενώ ο Γρηγόρης Σανίκης στάθηκε στην κούραση. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Κώστας Τούτσης (προπονητής Φιλίππου): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Ήταν πιο αποφασιστικός, είχε μεγαλύτερη φρεσκάδα, φάνηκε ότι το ήθελε περισσότερο. Είχαμε προβλήματα στα πίβοτ, αφού μας έκλεισε τα 6 μέτρα και είχαμε γενικό πρόβλημα συγκέντρωσης. Πάντως –χωρίς να θέλω να μειώσω την νίκη του ΠΑΟΚ- θα πρέπει να μας πουν επιτέλους πως παίζουν οι διαιτητές. Από την αρχή της σεζόν κάθε ζευγάρι σφυρίζει και διαφορετικά, στην Ευρώπη πάλι διαφορετικά, δεν ξέρουμε τι να πούμε στους αθλητές».

Σε ερώτηση γιατί δεν άνοιξε την άμυνα και γιατί δεν έπαιξε man to man τον Αλβανό που πέτυχε 13
γκολ και μοίρασε 13 ασιστ απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό πίβοτ τον Κοκκώνη, πολύ καλό χειριστή της μπάλας όπως ο Πετρίδης, πολύ καλό εκτελεστή τον Παλάσκα και πιστέψαμε ότι θα είχαμε περισσότερα προβλήματα αν ανοίγαμε την άμυνα. Τα περισσότερα προβλήματα τα είχαμε στην επίθεση».

Γρηγόρης Σανίκης (αριστερός ίντερ Φιλίππου): «Ήμασταν κουρασμένοι. Ο ΠΑΟΚ, ο Φίλιππος και ο Διομήδης είναι ένα σκαλοπάτι ψηλότερα από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει ομοιογένεια, εμείς τώρα χτίζουμε την ομάδα. Μπορεί να ακουστεί μίζερο, αλλά θέλω να δω ξανά το ματς σε βίντεο γιατί έχω υπόνοιες ότι κάθε φορά που πλησιάζαμε στο σκορ κάτι γινόταν….»

No comments