Στην Ελλάδα ο Χασάν - Φιλικά στην Τουρκία η ανδρών - Τιμωρία για 5 της ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Ελλάδα ο Χασάν - Φιλικά στην Τουρκία η ανδρών - Τιμωρία για 5 της ανδρών

Ο Δόκτωρ Μουσταφά Χασάν αποδέχθηκε πρόσκληση της ΟΧΕ για διήμερη επίσκεψη- Αποφάσεις του Δ.Σ.

Στην Αθήνα φθάνει την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ (IHF) Δόκτωρ Μουσταφά Χασάν αποδεχόμενος πρόσκληση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.
Ο ισχυρός άνδρας του Παγκοσμίου Χάντμπολ θα έχει συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού, καθώς και με την διοίκηση της ΟΧΕ, ενώ με την ευκαιρία της παρουσίας του, θα διευθετηθεί οριστικά το χρέος προς της Διεθνή Ομοσπονδίας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2011.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στην 19η συνεδρίαση του
πήρε -μεταξύ άλλων- τις παρακάτω αποφάσεις:

- Για την καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για προετοιμασία και φιλικά με την Τουρκία το διάστημα 3-6 Ιανουαρίου 2016.

-Οι εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ανδρών απέναντι σε Ουκρανία (10/1) και Λετονία (13/1) θα διεξαχθούν στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης.

-Η ΟΧΕ ενέκρινε την συμμετοχή της Εθνικής Γυναικών στο Τσάλεντζ Τρόφι που θα διεξαχθεί 8-13 Μαρτίου 2016 στη Γεωργία. Ομοσπονδία.

-Το Δ.Σ. έκρινε αδικαιολόγητη την απουσία των αθλητών Παναγιώτη Νικολαϊδη, Νίκου Τζούφρα, Θόδωρου Ευαγγελίδη, Σωτήρη Μαραγκού και Σάββα Σάββα από την προετοιμασία και τα παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών απέναντι σε Λετονία (4/11) και Κύπρο (8/11) και αποφάσισε να τους τιμωρήσει με εξάμηνο αποκλεισμό από τις δραστηριότητες της.

-Εγκρίθηκε η διεξαγωγή του Διεθνούς τουρνουά «Κυκλωπάκι» που θα πραγματοποιηθεί σε Αλεξανδρούπολη και Φέρες στην κατηγορία των Κορασίδων το διάστημα 27-29 Δεκεμβρίου.

No comments