Εύκολα ο Δίας τον Αρίωνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εύκολα ο Δίας τον Αρίωνα

Σε έναν αγώνα ο οποίος στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Μανώλη Μποσνακίδη, o Δίας Πολίχνης αναδείχθηκε νικητής στο παιχνίδι με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, με το εμφατικό σκορ 39-24.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε νωθρά για την ομάδα των Υετίωνος και Κεχαγιά, με πολλά λάθη στην άμυνα και την επίθεση. Παράλληλα ήρθε και ο τραυματισμός του Μανώλη Μποσνακίδη, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλάνε για θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού. Με αυτά το
ημίχρονο έληξε με 17-14.

Η εικόνα του 2ου ημιχρόνου ήταν εντελώς διαφορετική. Με πολύ καλή άμυνα και τους
τερματοφύλακες να βγάζουν πολλά σουτ, ο Διας κατάφερε να βγάλει πολλά γκολ στον αιφνιδιασμό, διευρύνοντας τη διαφορά, δίνοντας της ευκαιρία στους προπονητές να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες τους εν όψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ - ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 39-24
Δεκάλεπτα: 7-6, 12-12, 17-14 (ημ.)  24-16, 31-19, 39-24 (τελ.)

Δίας Πολίχνης (Υετίων-Κεχαγιάς): Χατζηγιαννίδης, Λιόλιος, Μασούρας, Ιλερής(6), Θαναηλάκης(4), Τσιρογιάννης(6), Παπαδόπουλος(2), Ραζακιάς, Τραϊανός(1), Μποσνακίδης, Μπαντής(4), Νικολαϊδης(10), Ανδρεαδάκης(4), Λυμπούδης, Μακέδας(2), Αργυρόπουλος

Αρίων Πτολεμαΐδας (Πασιαλής): Μυλόπουλος(4), Χαϊτίδης (2), Αβραμίδης(1), Νικολαΐδης(4), Χαραλαμπίδης, Θεοχαρίδης, Κωστικίδης(1), Τσανακτσίδης(1), Μουλάκης(4), Αγγελίδης, Φολίνας, Παπαδόπουλος (2), Μάρκου(3), Σωτηρόπουλος, Κουκουλόπουλος(1), Σμιλλι.
Διαιτητές: Κατσίκης - Νάσκος
Δίλεπτα: 3 – 11
Πέναλτι: 5/6 – 3/4

No comments