Κρανάκης: "Κερδίσαμε και άλλους νέους αθλητές" - Ανδρέου: "Μας στοίχισε η ανοιχτή άμυνα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κρανάκης: "Κερδίσαμε και άλλους νέους αθλητές" - Ανδρέου: "Μας στοίχισε η ανοιχτή άμυνα"

Η συνέντευξη Τύπου

Ανδρέας Ανδρέου (προπονητής Κύπρου): «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Εμείς καταφέραμε να μείνουμε στην διεκδίκηση του ματς μέχρι το 45-50. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα και υπό αυτή την έννοια είμαστε στενοχωρημένοι. Επιλέξαμε να παίξουμε ανοιχτή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που ίσως μας στοίχισε. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι σε μία ζεστή ατμόσφαιρα».

Ανδρέας Μαρκίδης (αρχηγός Κύπρου): «Θέλω πρώτα απ’ όλα να πω εκ μέρους των αθλητών ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Αρβανίτη, τον
οποίο θεωρούμε πλέον ελληνοκύπριο για όσα προσέφερε στο Κυπριακό χάντμπολ. Ευχαριστούμε επίσης τις ελληνικές ομάδες και τους έλληνες προπονητές που στηρίζουν τους Κύπριους αθλητές. Για εμάς αποτελεί τιμή και διάκριση να αγωνιζόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Όσον αφορά το παιχνίδι δεν είχαμε διάρκεια στην καλή μας απόδοση και η Ελλάδα εκμεταλλευόμενη την φυσική της κατάσταση νίκησε δίκαια».

Γιώργος Κρανάκης (Ομοσπονδιακός τεχνικός): «Συγχαρητήρια στην Κύπρο για το παιχνίδι της, πάντα απέναντι στην Ελλάδα έχει κίνητρο. Το ίδιο συνέβη και πέρσι όταν αγωνιστήκαμε. Είχαμε άσχημα ποσοστά από τα 9 μέτρα (2/11) και από τα 6 μέτρα (13/20), υπήρχε άγχος και νευρικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την άμυνα, την κάναμε πιο επιθετική για να πάρουν πιο βιαστικές αποφάσεις στην επίθεση και εμείς να μπορέσουμε να τρέξουμε. Σήμερα κερδίσαμε και άλλους νέους αθλητές».

Αδάμ Παπαδόπουλος (πίβοτ Ελλάδας): «Συγχαρητήρια στην Κύπρο που έδειξε μαχητικό πρόσωπο. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στην συνέχεια βρήκαμε τα πατήματα μας. Ξέρουμε ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης δεν μπορούμε να έχουμε μεγάλη προετοιμασία, πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να δουλέψουμε».

No comments