Κι άλλη νίκη ο Πανελλήνιος. Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κι άλλη νίκη ο Πανελλήνιος. Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου

«Εφτάψυχοι» οι Ολυμπιονίκες πήραν σπουδαία νίκη με πολύ καλή εμφάνιση στο β΄ ημίχρονο

Με εξαιρετικούς τους Παπαπούλιο (7 γκολ), Μάτοβιτς (9 γκολ) και Τζανακάκη κάτω από τα δοκάρια, ο Πανελλήνιος νίκησε 28-24 την ΧΑΝΘ στο κλειστό της Κυψέλης και έφτασε τους 8 πόντους στο πρωτάθλημα. Οι «Ολυμπιονίκες» έδειξαν μεγάλο πάθος και θέληση και δεν πτοήθηκαν από τις τρεις κόκκινες κάρτες σε Κρητικό, Στούμπη, Ζαραβίνα.

Αντίθετα η ΧΑΝΘ έχασε πολλά σουτ από τα έξι μέτρα και δεν είχε συγκέντρωση στα κρίσιμα
σημεία, παρότι βρέθηκες αρκετές φορές με παίκτη ή παίκτες παραπάνω.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ- ΧΑΝΘ 28-24
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 4-3, 7-5, 8-8, 10-10, 12-12 (ημχ.), 15-13, 16-14, 19-17, 22-19, 24-21, 28-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τζανακάκης, Παπαπούλιος 7, Κρητικός 4, Στούμπης, Μακρυγιάννης, Μάτοβιτς 9, Τσακουρίδης, Χειβιδόπουλος 5, Γερουλάνος, Βλαχοθανάσης, Κουτρουμπής, Καραστέργιος, Τζάνος, Χαντέλης 2, Βασιλόπουλος, Παπαδιονυσίου 1.

ΧΑΝΘ (Νίκος Μάντζος): Λαγούδης, Παπαδόπουλος Α. 5, Σπυρόπουλος 1, Σαρηγιαννίδης 1, Παπαδόπουλος Ν., Δέσπος 10, Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Α., Κόντης 5, Ορφανουδάκης, Αργυρίου 1, Κουπαρανίδης, Κεσίδης 1, Μαυρόπουλος, Μπαϊρλής, Ναουμίδης.
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, Κόκκινες: 42:45 Κρητικός (τρία δίλεπτα), 46:20 Στούμπης (για επικίνδυνο παιχνίδι- δεν κρατήθηκε δελτίο), 58:35 Ζαραβίνας (για συνεχόμενες διαμαρτυρίες), 59:58 Δέσπος (τρία δίελεπτα)
Δίλεπτα: 8-7, πέναλτι: 3/3-2/3.

Η συνέντευξη Τύπου

Νίκος Μάντζος (προπονητής ΧΑΝΘ): «Δεν έχω σαφή εικόνα. Ήταν λίγο διαφορετικό το παιχνίδι του δευτέρου ημιχρόνου. Αναστατωθήκαμε χωρίς λόγο και ενώ μας δόθηκε η ευκαιρία να κρατήσουμε εμείς το ματς, αυτό γύρισε εις βάρος μας. Οι τερματοφύλακες στο πρώτο μέρος είχαν 40% στο δεύτερο 23%. Είχαμε κακή αμυντική αντιμετώπιση. Δεν είχαμε ωριμότητα στην επίθεση, παρόλα αυτά πετυχαίναμε γκολ, αλλά δεχθήκαμε πολλά γκολ στην άμυνα, κυρίως από το κέντρο. Είχαμε μεγάλη αναποτελεσματικότητα στον παραπάνω παίκτη. Χάσαμε τέσσερα γκολ, αλλά μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Πανελλήνιο, δείχνει ιδιαίτερη δυναμική στην έδρα του, είχε δύναμη είχε πάθος και κέρδισε».

Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Πανελληνίου): «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Πανελλήνιος και ΧΑΝΘ είναι όμοια σωματεία, διότι έχουν την ίδια υφή, παλεύουν με νέους παίκτες και προσπαθούν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο. Δεν ξέρω πως έγινε και κατάφεραν να είναι άλλοι οι πρωταγωνιστές του αγώνα σήμερα και μάλιστα αρνητικοί. Το λέω αυτό επειδή κερδίσαμε αλλιώς δεν θα ανέφερα τίποτα για να μην φανεί σαν δικαιολογία. Δεν αξίζουν αυτά τα νέα παιδιά τέτοια αντιμετώπιση. Αγωνιστικά δεν θέλω να αναφερθώ γιατί είναι δύο ομάδες που θα έχουν μεταπτώσεις. Θα στεναχωρήσω λίγο τον κόουτς, νομίζω ότι τα τέσσερα γκολ διαφοράς είναι λίγα σε σχέση με την εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους».

Τάσος Δέσπος (αριστερός ίντερ ΧΑΝΘ): «Συγχαρητήρια στον Πανελλήνιο. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το ματς. Στο δεύτερο δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε το αριθμητικό πλεονέκτημα, ενώ είχαμε πολλά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας».

Μάριος Τζανακάκης (τερματοφύλακας Πανελληνίου): «Μια νεανική ομάδα όπως την δικιά μας, όταν κερδίζει τέτοια ματς, μεγαλώνει περισσότερο. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή την νίκη. Καταφέραμε δύο φορές να ανατρέψουμε το σκορ, είχαμε πάθος και μεγάλη πυγμή σαν ομάδα. Είχαμε τρεις κόκκινες, όποιος κλήθηκε από τον πάγκο ήταν έτοιμος και διαβασμένος. Έχουμε 8 πόντους, δείχνουμε ότι ήρθαμε για να μείνουμε».

No comments