Χιτσκοκικό φινάλε στο Καματερό (videos) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χιτσκοκικό φινάλε στο Καματερό (videos)

Συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο Καματερό, μεταξύ της νεοφώτιστης τοπικής ομάδας του ΓΑΣ Καματερού και των ΕΣΝ Βριλησσίων, που έληξε ισόπαλο με 22-22, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα. Το Καματερό παρουσίασε μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα απέναντι τα Βριλήσσια που αποτελούν ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1 ανδρών.

Το 1ο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στους των παίχτες του Παναγιώτη Μεσσήνη, οι οποίοι με πολύ
καλή άμυνα, αλλά και διάθεση να τρέξει, κατάφερε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο όσο περνούσε η ώρα και διεύρυνε, για να φτάσει τα 5 τέρματα με τη λήξη του Α' ημιχρόνου (13-8). Στο διάστημα αυτό τα Βριλήσσια έχοντας προβλήματα σε άμυνα κι επίθεση, φάνηκαν να αιφνιδιάζονται από την απόδοση του Καματερού.

Το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου η εικόνα δεν άλλαξε, με το Καματερό να ελέγχει το σκορ και να διατηρεί προβάδισμα 3-4 τερμάτων μέχρι το 50' (20-17). Σε εκείνο το σημείο τα Βριλήσσια αφυπνήστηκαν και εκμεταλλευόμενοι το βάθος του πάγκου τους και με καλή άμυνα, κάνοντας ενα επι μέρους σκορ 1-4 μείωσαν στο γκολ (21-20) στο 55' και το παιχνίδι πήρε φωτιά στα λεπτά που απέμεναν για τη λήξη.

Για να φτάσουμε στα τελευταία συναρπαστικά 30 δευτερόλεπτα με το Καματερό είχε προβάδισμα ενός γκολ (22-21) και τα Βριλήσσια να βρίσκονται στην επίθεση. Ο Ηλίας Ντούσικος τράβηξε επάνω του την άμυνα και βρήκε σε πολύ καλή θέση τον Ιάκωβο Σομπιρακούλ, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.(22-22) στο 59:50. Στα λίγα δευτερόλεπτα που απέμειναν οι παίκτες του Καματερού δεν πρόλαβαν να εκδηλώσουν έγκαιρα επίθεση και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 22-22.

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 22-22
Πεντάλεπτα: 2-1, 3-3, 5-4, 8-4, 9-7, 13-8 (ημ.) 14-10, 17-13, 18-16, 20-17, 21-20, 22-22 (τελ).
ΓΑΣ Καματερό (Μεσσήνης): Πανόπουλος, Συμεωνίδης, Καραχάλιος, Κλειτσίκας 6, Πιττερός, Αμανατίδης 7, Κούρτης, Βορύλλας, Καμπουράκης 3, Μπιτόπουλος 1, Τσαγκόγιωργας, Βαμβακούσης 2, Μπούτος Π., Τότος 3, Γκεργκίνα, Μάγκος

ΕΣΝ Βριλήσσια (Γαλάνης): Τσικογιαννόπουλος 3, Ντούσικος 5, Κορμάζος 4, Όρκας 2, Κλεόπας 2, Ράμμος 2, Λιάλιος 2, Κάτρης, Νικολακόπουλος, Κατσαρός, Γαλανάκης, Κότσιρας, Τσιβρανίδης, Σταύρου, Σομπιρακούλ 2, Λάγιος.

Δηλώσεις:
Μεσσήνης Παναγιώτης: "Απόψε είχαμε δύο πρόσωπα. Ένα καλό, στο 1ο ημίχρονο, όπου δείξαμε ποιο χάντμπολ θέλουμε να παίζουμε στο μέλλον, αλλά κι ένα κακό, στο 2ο ημίχρονο, όπου κυρίως παλέψαμε να κρατήσουμε το σκορ,παρά να βελτιώσουμε την ποιότητα του παιχνιδιού μας. Παρ' όλα αυτά, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών μου, γιατί τους τελευταίους 2 μήνες που τους βλέπω, καθημερινά, βελτιώνονται σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά και σε νοοτροπία.
Είμαστε μια ομάδα που θέλει στο μέλλον να έχει αγωνιστική ταυτότητα, να παίζει με συγκεκριμένο τρόπο. Αυτό θα το κυνηγήσουμε για όσο μας πάρει, μπορεί και χρόνια. Άρα, δεν μας ενδιαφέρει τόσο η φετινή πορεία μας στην Κατηγορία, αρκεί να μην πέσουμε. Μας ενδιαφέρει πολύ, να ευχαριστιέται ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο, το χάντμπολ που θα βλέπει, όπως και να αναδείξουμε νέους αθλητές στο μέλλον. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας για την προσπάθεια και καλή σαιζόν σε όλους μας"








Φωτό-βίντεο: vrilissianews.gr

No comments