Σημαντική νίκη παραμονής της Ασπίδας Ξάνθης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σημαντική νίκη παραμονής της Ασπίδας Ξάνθης

Με νίκη ξεκίνησε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Χάντμπολ η Ασπίδα Ξάνθης, που ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» με πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 31-22 επι του Αρίων Πτολεμαΐδας.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Πυλαία στην Θεσσαλονίκη η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στο σπίτι της, απέναντι στην ομάδα της Πτολεμαΐδας, που όπως φαίνεται θα έιναι ανταγωνίστρια της στην μάχη της παραμονής.

Η ομάδα της Ξάνθης παρότι ζορίστηκε στο πρώτο 15λεπτό πάτησε γκάζι στο τελείωμα του πρώτου
ημιχρόνου και έδειξε αποφασισμένοι να φτάσει στη νίκη, κλείνοντας μάλιστα το πρώτο μέρος με διαφορά 5γκολ από την αντίπαλο της (14-9). Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ξανθιώτες συνέχισαν σε σταθερό μοτίβο και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα έφτασαν σε μια άνετη νίκη παίρνοντας και σημαντική διαφορά στα γκολ, με τα 9 γκολ διαφορά να είναι σημαντικό χάντικαπ για την Ασπίδα εν όψει της συνέχειας απέναντι στην ομάδα του Αρίωνα.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ - ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 31-22
Πεντάλεπτα: 0-2, 3-3, 6-5, 9-6, 12-8, 14-9 (ημ.), 19-10, 19-13, 20-14, 24-18, 28-21, 31-22 (τελικό)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Θ. Βαφειάδης): Καίκης, Βάκκας 5, Γκουντούλας 5, Ναθαναηλίδης, Καζαντζίδης 2, Μπέλλιας 1, Παπαϊωάνου 1, Τσεσμετζής 4, Καραπαπάζογλου, Ρούφος, Πατσιαδάς 1, Τζίνεβης 5, Μπρατίδης 6, Παπαστάμου 1, Πιστόλας, Ξενοπανάγος
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Δ. Πασσιαλής): Χαραλαμπίδης,  Φωλίνας 4, Παπαδόπουλος 4, Θεοχαρίδης, Κωστικίδης 1, Τσανακτσίδης, Μουλάκης 3, Κοσμίδης Κοσμ., Χαϊτίδης 1, Κοσμίδης Κωστ., Μάρκου 5, Σωτηρόπουλος 3, Κουκουλόπουλος 1, Σμίλλι
Διαιτητές: Σαπανίδης – Φωτακίδης

Πηγές: xanthi-sport.gr - thrakisports.gr

No comments