Έτοιμος ο Διομήδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έτοιμος ο Διομήδης

Πιο έτοιμοι οι «Λύκοι» νίκησαν σε φιλικό προετοιμασίας στο Δαϊς

Πολύ καλή εικόνα παρουσίασε ο Διομήδης Άργους που έχει φέτος μία νεανική και γρήγορη ομάδα. Οι «Λύκοι» ήταν οι νικητές με 35-18 επί του Δούκα στο φιλικό που έγινε στο Δαϊς.
Από την άλλη πλευρά ο Δούκας είχε τις απουσίες των Τόμπρου, Ντούνη, Ζιβούλοβιτς, Κυρκίτσου, Μωραίτη, αλλά και αρκετά προβλήματα στην άμυνα.
Για τον Διομήδη πολύ καλοί ήταν οι
τερματοφύλακες Λοίζος, Κοτανίδης με τον τελευταίο να σημειώνει γκολ από το ένα τέρμα στο άλλο, ενώ Μούγιτς και Αδάμ Παπαδόπουλος ξεχώρισαν.

Ο προπονητής του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας επεσήμανε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Επειδή ξεκινήσαμε δύο εβδομάδες νωρίτερα, είχαμε περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία, ενώ λόγω των φιλικών με την Βάκερ Τουν χρησιμοποιήσαμε μπάλα κατά 80%. Το χρειαζόμασταν αυτό γιατί έχουμε πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ και πρέπει να βγάλουμε αυτοματισμούς. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, κάθε μήνα θα είμαστε καλύτεροι αν έχουμε υγεία».
Για τους στόχους και τις αλλαγές στο ρόστερ είπε: «Η ομάδα είναι καινούργια. Εγιναν αρκετές προσθαφαιρέσεις και βασικό κριτήριο ήταν το οικονομικό, δεν έχουμε λόγο να μην το παραδεχόμαστε. Όμως είπαμε με τα παιδιά πως δεν θα κάνουμε αγωνιστικές εκπτώσεις. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και βήμα βήμα θα οριοθετήσουμε τους στόχους μας».

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 18-35 (9-18)
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Μπραουδάκης Δ., Μπελεχρής, Μπάγιος 4, Κάλλης, Φιλίππου, Τριανταφυλλίδης 1, Τζανιδάκης 2, Αραπακόπουλος 1, Μπραουδάκης Ν., Σαμαράς Δ. 2, Αιβαλιώτης 4, Μισαηλίδης, Χατσατουριάν, Πάνου, Καρόπουλος, Μανουσέλλης 4.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τουνγκελίδης, Καρκαλάτος, Δάσκαλος, Λοίζος, Μούγιτς 9, Σαμαράς 2, Παπαδόπουλος Α. 7, Κοτανίδης 1, Κρεμαστιώτης 3, Μεγαλοοικονόμου 2, Ντάσεβιτς 2, Σεϊρεκίδης 5, Σπέντζος 2, Άντρεγιτς 1, Πασσιάς 1.

No comments