Δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ντέρμπι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ντέρμπι

Από το στρατόπεδο της ΑΕΚ ο προπονητής Γιάννης Αρβανίτης τόνισε ότι «για πρώτο παιχνίδι της σεζόν παίξαμε πάρα πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση και το αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ που είναι μια πολύ καλή ομάδα και κάτοχος των τίτλων», ενώ ο Παναγιώτης Νικολαΐδης είπε ότι «κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν διεκδικητή του τίτλου και στο τέλος φάνηκε ότι το θέλαμε περισσότερο».

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 30-28. Ο πολύπειρος παίκτης μίλησε στην ΕΡΤ 2: «Βασικά, περαστικά στον Αλέξη Αλβανό, ελπίζω να
μην έχει σοβαρό τραυματισμό. Είχαμε περισσότερο πάθος από τον ΠΑΟΚ και με αυτόν τον κόσμο ήταν δύσκολο για τον αντίπαλο να μας νικήσει. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας».

Στα λάθη και στην κακή άμυνα που έφεραν την ήττα από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Handball Premier στάθηκαν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Νίκος Γεωργιάδης και ο Νίκος Νικολαΐδης.

«Είχαμε τραγική άμυνα. Όταν δέχεσαι 30 γκολ δεν πας πουθενά. Ηταν πιο έτοιμη η ΑΕΚ από εμάς» σχολίασε ο Νίκος Γεωργιάδης που σε ερώτηση για το κατά πόσο επηρεάστηκε η ομάδα από τη διήμερη απουσία του λόγω της παρεξήγησης που δημιουργήθηκε από τη διοίκηση με το συμβόλαιό του, ήταν κατηγορηματικός: «Καθόλου. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ξέραμε από τα τέλη Ιουλίου ότι θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Παρουσιάστηκε πιο έτοιμη και νίκησε».

Εκ μέρους των παικτών ο Νίκος Νικολαΐδης σχολίασε ότι «κάναμε πολλά λάθη στο σημερινό παιχνίδι. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως είχαμε σχεδιάσει»

Ο Θοδωρής Πετρίδης του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ 2 μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο χάντμπολ.

«Στο β’ μέρος είχαμε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Είχαμε μικρή αποτελεσματικότητα σε παίκτη παραπάνω. 0/6 σε κάποιο διάστημα και έτσι δεν κερδίζεις. Η ΑΕΚ ήταν πιο έτοιμη και πιο παθιασμένη. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες, θα είναι γεμάτο πρωτάθλημα και οι δύο θα το διεκδικήσουν».


No comments