Αποσύρθηκε η Αναγέννηση Βύρωνα. Ο Πανελλήνιος τη θέση της; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποσύρθηκε η Αναγέννηση Βύρωνα. Ο Πανελλήνιος τη θέση της;

Χωρίς την Αναγέννηση Βύρωνα θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της Handball Premier. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της ομάδας χαντμπολ των ανδρών λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Χθες το απόγευμα η διοίκηση της Αναγέννησης αποφάσισε να ενημερώσει εγγράφως την ΟΧΕ, ώστε να διευκολύνει τις διαδικασίες αντικατάστασης της στο πρωτάθλημα και οι αθλητές της να αναζητήσουν άλλες ομάδες για φέτος. Η πρόθεση της Ομοσπονδίας για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με 12 ομάδες είναι ξεκάθαρη. Στο αυριανό Δ.Σ. αναμένεται να συζητηθεί το θέμα και πιθανότερο σενάριο είναι να δοθεί στον Πανελλήνιο η ευκαιρία να ανέβει κατηγορία, εφόσον το επιθυμεί. Οι «Ολυμπιονίκες» ήταν οι ηττημένοι του μπαράζ ανόδου
κόντρα στον Αρχέλαο Κατερίνης που έγινε στη Λαμία πριν μερικές εβδομάδες, ώστε να συμπληρωθεί η κενωθείσα θέση που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του Ιωνικού ΝΦ.

Η Επιστολή της Αναγέννησης Βύρωνα στην ΟΧΕ:
«Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, εξαιτίας της οικονομικής δυσχέρειας και αβεβαιότητας που αντιμετωπίζουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρότι καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για εξεύρεση οικονομικών πόρων, αποφασίζουμε με μεγάλη μας λύπη την αναστολή λειτουργίας της ανδρικής ομάδας του σωματείου μας για ένα (1) έτος από το πρωτάθλημα της Handball Premier και από το Κύπελλο της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016»
Η ανακοίνωση συγνώμης της Αναγέννησης Βύρωνα και οι αιχμές κατά Μπαλωμένου- Οικονόμου: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ σε έκτακτη Συνεδρίαση αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016 λόγω της οικονομικής δυσχέρειας και αβεβαιότητας που αντιμετωπίζουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα των τριών ημερών, εξαιτίας της πρωτοβουλίας του Ολυμπιονίκη και Αρχηγού της Αντρικής Ομάδας Σπύρου Μπαλωμένου, ο οποίος δήλωσε στον Πρόεδρο του Σωματείου μας Γεώργιο Μυλωνά, παρουσία του Ταμία Ιωάννη Σάλτα την Παρασκευή 18/09/2015 και ώρα 18.00 στα Γραφεία του Συλλόγου ότι αποχωρεί ο ίδιος από την Ομάδα και μαζί με αυτόν και ο κύριος Χαράλαμπος Οικονόμου, επικαλούμενος ανυπόστατα επιχειρήματα.
Όλες οι προσπάθειές μας για επικοινωνία μέχρι και σήμερα με τον κύριο Χαράλαμπο Οικονόμου, ο οποίος έχει δεσμευτεί τόσο στη Διοίκηση όσο και στους αθλητές, για τη βιωσιμότητας όλων των τμημάτων του Σωματείου, μέσω χορηγιών που ο ίδιος έχει εξασφαλίσει, έχουν αποβεί άκαρπες. Δεν γνωρίζουμε τους λόγους οι οποίοι δικαιολογούν την αποχώρηση των δύο προαναφερόμενων προσώπων και επειδή ο χρόνος που υπολείπεται για την έναρξη του πρωταθλήματος Handball Premier,είναι αν μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε με κάθε επιείκεια οριακός, σεβόμενοι την Ομοσπονδία, τις Διοικήσεις των συμμετεχόντων Σωματείων , τους Διαιτητές , τους Προπονητές, τους Αθλητές και τους Φιλάθλους ,δηλώνουμε την αποχώρησή μας προς απεμπλοκή των Υπευθύνων, ώστε να υπάρξει χρόνος για την ανεύρεση λύσεων που θα διευκολύνουν την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Τέλος νιώθουμε την υποχρέωση να ζητήσουμε συγνώμη από την Ομοσπονδία, από όλους τους φορείς του αθλήματος , από τον Ολυμπιονίκη Νίκο Κοκολοδημητράκη και την οικογένειά του, τους αθλητές του Αντρικού τμήματος και τις οικογένειές τους οι οποίοι εμπιστεύτηκαν το όραμα του Σπύρου Μπαλωμένου και ιδιαίτερα από τους αθλητές που μετακινήθηκαν από το Σωματείο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και τις οικογένειές τους, οι οποίοι βίωσαν στο χρονικό διάστημα των τριών τελευταίων μηνών την αναστολή λειτουργίας δύο διαφορετικών Σωματείων στο Πρωτάθλημα Handball Premier».

No comments