Δράση και φιλανθρωπία σε Νεα Ιωνία, Βέροια και Θεσσαλονίκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δράση και φιλανθρωπία σε Νεα Ιωνία, Βέροια και Θεσσαλονίκη

Σημαντικές δράσεις του χάντμπολ για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού με την συνεργασία ΟΦΝΙ, ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ, Φιλίππου Βέροιας και ΧΑΝΘ

Δυναμικά μπαίνει το χάντμπολ στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού «Be Active» με πολλές δράσεις σε όλη την επικράτεια που παράλληλα έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ), σε συνεργασία με τον Δήμο Ν. Ιωνίας, διοργανώνουν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12.00-14.00 στο κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, ξεχωριστούς αγώνες χάντμπολ μικρών ηλικιών, με συνδιοργανωτές και αρωγούς σ’ αυτήν την πρωτοβουλία, τα αθλητικά σωματεία ΟΦΝΙ και ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ με το μότο: «Παίζουμε όλοι Χάντμπολ …και για τον Συν Άνθρωπό μας» και βάζουμε μαζί γκολ!!!»

Σκοπός της εκδήλωσης είναι κινητοποίηση όλων των ηλικιών για δράση, κίνηση, ενέργεια και η
συγκέντρωση φαρμάκων, τροφίμων και αγαθών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο, του Δήμου Ν. Ιωνίας.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στείλουμε ένα διαφορετικό μήνυμα, αυτό της «άλλης» πλευράς του αθλητισμού, που βοηθά το συνάνθρωπο και στηρίζει με τα μέσα που διαθέτει, αυτούς που έχουν σήμερα ανάγκη.

Το «εισιτήριο» για τον αγώνα θα είναι η συμβολική προσφορά τροφίμων ή ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων, στην είσοδο του γηπέδου. Στο κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας ο Δήμος και το Χάντμπολ, σας θέλουμε όλους δίπλα μας, για όλους αυτούς που μας χρειάζονται.
«Να δραστηριοποιηθούμε όλοι μαζί να παίξουμε με τα παιδιά και να δώσουμε χαρά…»

«Μικροί, μεγάλοι εν δράσει» στη Βέροια
Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας Αθλητισμού, τα τμήματα ανάπτυξης του Φίλιππου Βεροίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος διοργανώνουν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Φιλίππειο γυμναστήριο εκδήλωση με την ονομασία «Μικροί, μεγάλοι εν δράσει».
Στόχος της εκδήλωσης είναι να κινητοποιήσει προς την κατεύθυνση της φυσικής δραστηριότητας τους ενήλικες, γονείς, συγγενείς και φίλους των μικρών αθλητών του Φιλίππου.
Επίσης στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν και η αθλητές χιονοδρομίας της ομάδας των specials Olympics δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα σε όλους μας πως η κίνηση και η φυσική δραστηριότητα ταιριάζουν στον καθένα μας.

Δυναμικά και η ΧΑΝΘ
Το τμήμα χάντμπολ της ΧΑΝΘ συμμετέχει δυναμικά στην Eβδομάδα Αθλητισμού από τις 7 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2015 με τις παρακάτω δράσεις:
-Ανοιχτές προπονήσεις για όλους στις Ακαδημίες χάντμπολ (Σάββατο 12/9 και Κυριακή 13/9)
-Παρουσίαση των κανονισμών του αθλήματος για νέους αθλητές και τις οικογένειες τους από τον λέκτορα διαιτησίας της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και μέλος της ΚΕΔ Γιάννη Μεϊμαρίδη.
-Υποδειγματική διδασκαλία και παιχνίδια χάντμπολ στην πρωινή προπόνηση (09:15-11:00) των sports camp.

No comments