Στο ΔΣ της Μεσογειακής ο Κ. Βιολιτζής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο ΔΣ της Μεσογειακής ο Κ. Βιολιτζής

Στο συμβούλιο της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ εκλέχθηκε το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής

Το ελληνικό χάντμπολ θα έχει νέο εκπρόσωπο στην εκτελεστική επιτροπή της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ, όπως αποφασίστηκε στο κογκρέσο της που πραγματοποιήθηκε στη Πεσκάρα της Ιταλίας.

Ο Κώστας Βιολιτζής, μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στο 11μελες συμβούλιο της MHC (Mediterranean Handball Confederation), ενώ Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ομόφωνα ο Ιταλός Φραντσέσκο Πουρομούτο.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και μέλος της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ Κώστας
Βιολιτζής δήλωσε: «Δεν είναι μια προσωπική επιτυχία. Υπήρχε η θέληση όλων των υπολοίπων κρατών της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας η Ελλάδα να είναι παρούσα στην εκτελεστική επιτροπή. Γιατί Μεσόγειος σημαίνει Ελλάδα».

Το νέο συμβούλιο της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ

Πρόεδρος: Φαντσέσκο Πουρομούτο (Ιταλία)
Α’ Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Λόττας (Κύπρος)
Αντιπρόεδροι: Ζόραν Ράντοϊσιτς (Μαυροβούνιο), Γκουνάλ Ενσαρί (Τουρκία), Αλέν Κουμπί (Γαλλία).
Ταμίας: Μεντί Κουαγιά (Τυνησία)
Μέλη: Φραντσίσκο Μπλάζκεζ Γκαρσία (Ισπανία), Λέον Κάλιν (Σλοβενία), Χέσμαμ Νασρ Σόλιμαν Αχμέντ (Αίγυπτος), Σίνισα Όστοϊτς (Κροατία), Κώστας Βιολιτζής (Ελλάδα).

Στις πρώτες αποφάσεις που πήρε η νέα εκτελεστική επιτροπή είναι η ανάθεση της διοργάνωσης των 13ων Μεσογειακών Αγώνων Χάντμπολ Ανδρών (γεννημένοι το 1998 και μετά) στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το διάστημα 14-21 Φεβρουαρίου 2016, ενώ η 11η διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων Γυναικών (γεννημένες το 2000 και έπειτα) θα διεξαχθεί στο Μαυροβούνιο το διάστημα 10-17 Απριλίου 2016.

No comments