ΠΑΟΚ: Αλβανός και Κοκώνης σε πρώτο πλάνο. Ερωτηματικό με Τσακίρη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Αλβανός και Κοκώνης σε πρώτο πλάνο. Ερωτηματικό με Τσακίρη

Σε πολύ θετικό κλίμα έγινε η συνάντηση μεταξύ του Αλέξη Αλβανού και του εφόρου του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγόρη Πετρίδη, στην οποία συζητήθηκαν οι όροι για την ανανέωση του συμβολαίου του κορυφαίου Έλληνα χαντμπολίστα με τον ΠΑΟΚ, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τις απαιτήσεις του αθλητή, αλλά και σχετικά με την οργάνωση του τμήματος, καθώς και των ακαδημιών, στις οποίες ο Αλέξης Αλβανός μπορεί να έχει σημαντική συμβολή για την ανάπτυξή τους.Ο ηγέτης του ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ, περιμένει τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να του
απαντήσει αν δέχεται αυτά που ο ίδιος ζήτησε στη συνάντηση με τον έφορο Γρηγόρη Πετρίδη. Παράλληλα, καραδοκεί η ΑΕΚ που του έχει καταθέσει πρόταση με περισσότερα χρήματα.

Ενα ακόμα ανοιχτό θέμα είναι αυτό του Νίκου Κοκώνη. Ο καλύτερος πίβοτ του φετινού πρωταθλήματος έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων, ενώ έχει στα χέρια του και την πρόταση του ΠΑΟΚ. Ο 33χρονος αθλητής έχει συζητήσει με τον έφορο Γρηγόρη Πετρίδη την προοπτική παραμονής του, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί προτάσεις τόσο από τον Φίλιππο Βέροιας, όσο και από την ΑΕΚ. Ωστόσο ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται μεταξύ ΠΑΟΚ και Φιλίππου. Σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του και προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα φαίνονται ανοιχτά.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Τσακίρης περιμένει στο ακουστικό του για να μάθει τις προθέσεις του συλλόγου, σχετικά με τη νέα περίοδο. O 33χρονος εξτρέμ, που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ από το 2008 και ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές της ομάδας, φέτος είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του νταμπλ. Με 84 γκολ και ρόλο - κλειδί στην άμυνα αναμφίβολα είχε μερίδιο στις επιτυχίες.

Όσο και αν φαίνεται παράξενο, όμως, κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον Τσακίρη για την επόμενη χρονιά και ενώ η περίοδος των ανανεώσεων και των μεταγραφών τρέχει εδώ και αρκετό καιρό. Στις επόμενες μέρες αναμένεται να φανούν οι προθέσεις της διοίκησης, αλλά και του ίδιου του αθλητή που είναι ελεύθερος από τη στιγμή που συμπλήρωσε τα 32 χρόνια του.

Πηγή: paok24.com

No comments